2019 iHeartRadio Music Awards – Show
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Halsey, artista care a colaborat cu Justin Bieber, s-a ras pe cap, iar apoi a făcut publice imaginile pe TikTok: ”Ador să fiu cheală!”

Cântăreața Halsey, care a colaborat cu artiști celebri precum Ariana Grande, Justin Bieber ori Khalid, și-a uimit total fanii, întrucât s-a ras din nou pe cap și a făcut publice imaginile inedite pe TikTok.

Halsey, care are o relație cu supermodelul Cara Delevingne, le-a dezvăluit fanilor de pe TikTok că s-a tuns din nou periuță.

În cadrul imaginilor făcute publice, artista apare cu părul lung, iar apoi fanii i-au putut admira schimbarea de look radicală.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arată Sara Carbonero la aproape un an de zile de când a încheiat ședințele de chimioterapie

”Fetele nu o fac. Nu o s-o fac, fato, doar mă gândesc la asta. Nu o s-o fac.”, mimează Halsey, după care pe videoclip se poate vedea transformarea radicală, iar vedeta spune: ”Am făcut-o!”

Întrebată de fani de ce s-a tuns din no la zero, aceasta a mărturisit că pur și simplu îi era dor să aibă părul scurt.

”L-am îngrijit cum am știut mai bine și mi-am spus că nu îl voi mai tunde, iar apoi, când l-am văzut că este lung și sănătos mi-am spus: ”mmm, este frumos, dar mi-e dor de părul scurt”. Și am făcut-o”, a mărturisit Halsey.

”Ador să fiu cheală”, a mai mărturisit ea într-un mesaj postat pe Twitter.

Citește și: HALSEY S-A DESPĂRȚIT DIN NOU DE G-EAZY! DE ACEASTĂ DATĂ AU REZISTAT DOAR DOUĂ LUNI

Cine este Halsey

Ashley Nicolette Frangipane, cunoscută ca Halsey, este o cântăreață americană, a cărei carieră muzicală a început pe social media. Numele ei de scenă este inspirat de stația de metrou Halsey Street din New York, reprezentând și o anagramă a prenumelui ei.

Hayley este recunoscută nu doar pentru schimbările de look dramatice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, dar și pentru relația pe care o are cu nimeni alta decât Cara Delevingne. Aceasta a avut, de asemenea, o relație tumultuoasă cu rapperul G-Eazy. 

Etichete: par , halsey , transformare , look , cheala

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri