Kim Kardashian și Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West / Foto: Getty Images

Kanye West, din nou în centrul unor controverse. Artistul ar fi înșelat-o pe Kim Kardashian în timpul căsniciei

Kanye West i-ar fi fost infidel lui Kim Kardashian în timpul mariajului, iar această trădare ar fi ”inspirația” pentru noul single lansat, ce poartă numele ”Hurricane”.

Potrivit unor surse citate de Page Six, în spatele versurilor piesei ”Hurricane”, ce face parte din albumul ”Donda”, lansat recent, s-ar afla chiar episodul în care Kanye a trădat-o pe soția lui. Mai mult de atât, se pare că acest lucru s-ar fi petrecut după nașterea celui de-al doilea copil.

Citește și: Kim Kardashian nu va renunța la numele fostului soț după divorț: ”Toți copiii ei îl poartă, nu are de gând să-l schimbe”

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Piesa este, într-un fel, mărturisirea lui, recunoașterea a ceea ce a greșit și a dus la distrugerea mariajului.”, a dezvăluit o sursă, potrivit Page Six.

Ba mai mult, o sursă apropiată acestuia a declarat că ”noua gagică” menționată în piesă nu este Irina Shayk, în ciuda faptului că au existat zvonuri că au avut o relație.

Citește și: Kim Kardashian, fotografiată când coboară din noua ei mașină spectaculoasă de 600.000 de dolari. Și-a asortat ținuta cu vehiculul

”Dacă ești atent, versurile spun că infidelitatea a avut loc în timpul mariajului cu Kim, după venirea pe lume a primilor doi copii.”, a adăugat sursa respectivă.

Kim Kardashian se gândește să se întoarcă la Kanye West

La câteva zile de când a participat la lansarea noului album al lui Kanye West, au apărut zvonuri potrivit cărora Kim Kardashian și acesta ar încerca să-și salveze căsnicia.

Citește și: 19 celebrități miliardare. Artista care a tocmai a intrat în clubul celor mai bogate vedete din lume

”Kim nu se grăbește să divorțeze. Ea și Kanye sunt traversează acum o perioadă bună și nu se grăbesc să meargă mai departe cu divorțul.”, a dezvăluit o sursă pentru E!News.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri