"China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala - Alternative Views
Divertisment

Photo by Mike Coppola/Getty Images

Kim Kardashian nu va renunța la numele fostului soț după divorț: ”Toți copiii ei îl poartă, nu are de gând să-l schimbe”

Kim Kardashian a depus, în urmă cu mai bine de șase luni, actele de divorț de Kanye West. Chiar și așa, însă, aceasta nu ar intenționa să-și schimbe numele. ”Toți copiii au numele West, așa că ea a decis să-l păstreze.”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

Potrivit sursei citate, Kim Kardashian nu are în plan să renunțe la numele ”West”, în ciuda divorțului de tatăl copiilor ei.

Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a depus actele de divorț de Kanye West, 44 de ani, în luna februarie a acestui an, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii, North, opt ani, Chicago, trei ani, Saint, cinci ani și Psalm, de doi ani.

Kim Kardashian, fotografiată când coboară din noua ei mașină spectaculoasă de 600.000 de dolari. Și-a asortat ținuta cu vehiculul

Informația potrivit căreia aceasta ar urma să păstreze numele lui Kanye vine la doar săptămâni de când fanii au speculat că rebranduirea companiei de cosmetice, KKW Beauty, ar avea o legătură cu faptul că ea ar fi nevoită să renunțe la nume.

”Kim e tot Kim Kardashian West și nu își va schimba numele. Rebranduirea este plănuită de ceva timp. Kanye o ajută cu acest lucru.”, a declarat o sursă apropiată acestora, potrivit People.

Citește și: 19 celebrități miliardare. Artista care a tocmai a intrat în clubul celor mai bogate vedete din lume

Kim Kardashian a fost prezentă la lansarea noului album al lui Kanye West, intitulat Donda, iar aceasta a avut o apariție spectaculoasă, întrucât a ales să poarte chiar rochia de mireasă.

Cei doi nu s-ar fi împăcat, însă surse apropiate lor spun că au o relație specială de dragul copiilor și se susțin reciproc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kanye West vrea să-i schimbe numele în ”YE”

Kanye West a depus actele oficiale prin care doreşte să îşi schimbe în mod legal numele în "YE", potrivit unor documente judiciare consultate de jurnaliştii de la Variety.

Pentru ca această schimbare să devină oficială, un judecător din statul California va trebui să o aprobe şi, la fel ca în multe cazuri similare, modificarea numelui artistului trebuie să fie publicată în mai multe ziare, transmite Agerpres.

Citește și: I-a luat cadoul înapoi? Alex Rodriguez s-a pozat lângă mașina pe care i-o dăduse lui Jennifer Lopez de ziua ei

În documentele depuse la tribunal, rapperul a precizat că doreşte să îşi schimbe numele „din motive personale”, fără să ofere însă alte explicaţii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri