Montée des marches du film "The French Dispatch" lors du 74čme Festival International du Film de Cannes
Divertisment

Iris Law, Foto: Profimedia

Fiica lui Jude Law, apariție inedită într-un costum de baie decupat. Modelul își continuă vacanța în sudul Franței

Fiica lui Jude Law, Iris, continuă seria aparițiilor inedite. După ce și-a ras părul și a făcut furori în ținutele de la Festivalul de la Cannes, tânăra continuă se bucure de vacanța de lux din sudul Franței, de unde împărtășește totul cu fanii de pe rețelele sociale, chiar și momentele petrecute la plajă.

Activă pe Tik Tok, Iris Law le-a oferit urmăritorilor ei o fărâmă din momentele de care are parte în Franța. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, decupat în zona bustului și al abodmenului, modelul, în vârstă de 20 de ani, a pozat în fața camerei în timp ce fredona versurile piesei "Need to Know", de la Doja Cat.

@iris__law

🦋

♬ Need To Know - Doja Cat

Cu părul ras, vopsit blond, ochelarii de soare și geanta vintage, dar și lanțul din jurul taliei, Iris Law a arătat ca un model al anilor '90. Alături de ea a fost și o prietenă, care i s-a alăturat în video în timp ce dansau pe ritmurile piesei respective.

Citește și: Hailie Jade, fiica lui Eminem, poză rară cu iubitul. Cei doi s-au cunoscut la facultate

Trupul de model și l-a etalat și în fotografiile de pe Instagram, unde a pozat în costume de baie care mai de care mai colorate, atât de la bordul unui iaht de lux, cât și din timpul plimbărilor cu scuterul. Adepta bijuteriilor masive, Iris Law a optat pentru mai puține haine și mai multe accesorii, printre care curele mari din metal, inele colorate, brățări aurii și ochelari vintage.

iris law (5)

Iris Law s-a ras pe cap

iris law (2)

Într-un pictorial pentru Vogue, Iris, fiica lui Jude Law și a actriței Sadie Frost, a șocat cu schimbarea de look. Și-a ras pletele șatene și și-a vopsit părul rămas în blond.

"Am vrut să fac ceva eliberator. În ziua în care m-am ras pe cap, viața mea s-a schimbat. Nu am mai făcut niciodată ceva asemănător. Mă uitam în oglindă și am crezut că va fi ceva trist, dar m-am simșit atât de pozitivă. Sunt încrezătoare în acest look", a povestit Iris, care a recunoscut că famiia și prietenii au avut răspunsuri de toate felurile: unora le-a plăcut, iar alții nu s-au obișnuit să o vadă fără părul ei lung.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri