Kate Hudson/ Profimedia
Divertisment

Kate Hudson/ Profimedia

Kate Hudson, adevărul despre cele mai dureroase despărțiri din viața ei: „Am simțit că am eșuat”

Kate Hudson a făcut noi dezvăluiri despre relațiile sale sentimentale în cadrul podcastului „Table for Two”, cu Bruce Bozzi. Celebra actriță a mărturisit că despărțirile de artiștii Chris Robinson și Matt Bellamy au fost unele dintre cele mai dureroase. 

Vedeta din „How to Lose a Guy in 10 Days”, în vârstă de 43 de ani, a simțit că „a eșuat” atunci când relațiile ei cu artiștii Chris Robinson, în vârstă de 56 de ani, și Matt Bellamy, în vârstă de 44 de ani, s-au încheiat.

Citește și: Kate Hudson, mereu în formă maximă. Actrița, fotografiată în colanți scurți și bustieră, cu fiica sa într-un port bebe 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

„Oricât de greu a fost să iau unele decizii în viața mea, în legătură cu acele relații eșuate cu partenerii mei de-a lungul anilor, fie că vorbim despre Chris sau Matt, am simțit că fac ceea ce trebuie și să nu ar trebui să fiu în acele relații. Știam că toți vom fi mai fericiți.”, declarat Kate Hudson, care a mărturisit recent că își dorește să se căsătorească cu actualul său logodnic, Danny Fujikawa, în vârstă de 36 de ani. 

„Inițial am simțit că am eșuat, pentru că este o alegere foarte grea. Fie alegi să rămâi în acele relații, întrebându-te cum ar fi fost viața ta dacă i-ai fi părăsit, fie că alegi să pleci”, a adăugat actrița.

Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți

Kate Hudson a oferit o perspectivă sinceră asupra felului în care își crește copiii împreună cu foștii ei parteneri, dar și asupra actualei relații cu logodnicul Danny Fujikawa cu care „speră să se căsătorească”,  într-un interviu acordat Sunday Times. „S-ar putea să nu pară tradițional, dar ne pricepem grozav la asta”, a mărturisit fiica lui Goldie Hawn.

Citește și: Kate Hudson și Goldie Hawn, spectaculoase în prima lor colaborare la care visau demult: Iubesc fiecare clipă cu tine!

Kate are trei copii cu trei parteneri și spune că familia ei amestecată este „extrem de puternică”. Kate a devenit pentru prima dată mamă, la 23 de ani, în timpul mariajului cu artistul de la Black Crowes, Chris Robinson. Fiul lui Ryder este acum la facultate și se întâlnește cu Iris Apatow. Kate și Chris s-au despărțit în 2006 și au finalizat divorțul în 2007, dar au păstrat o relație amiabilă de-a lungul anilor.

Hudson mai are un băiat, Bingham, în vârstă de 11 ani, din relația cu fostul ei logodnic Matt Bellamy, solistul de la Muse. „Chris și cu mine trebuie doar să ne verificăm din când în când. Cât despre Matt, el e minunat. Nu aș fi putut să cer un părinte cu care să colaborez mai bun. Poți să te distrezi minunat cu un fost partener când ești într-adevăr concentrat doar pe dragostea copilului tău.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri