Kate Hudson/ Profimedia
Divertisment

Kate Hudson/ Profimedia

Kate Hudson, senzuală într-o rochie scurtă, cu spatele gol. Actrița a atras toate privirile în Miami Beach

Kate Hudson și-a surprins fanii cu o postare inedită pe contul ei de Instagram. Actrița s-a bucurat de vizita sa în Miami Beach, purtând o rochie mini cu spatele gol, care i-a lăsat la vedere și picioarele tonifiate. 

Actrița în vârstă de 42 de ani a împărtășit cu cei 14,7 milioane de urmăritori mai multe fotografii în care a arătat superb. Aceasta a îmbrăcat o rochie mini de culoare mov intens, care i-a lăsat spatele gol și picioarele lungi la vedere, evidențiate de o pereche de platforme de culoarea bej. Actrița a asortat totul cu un blazer fucsia peste umeri și o geantă Valentino de culoare mov, cu un lanț auriu, fiind surprinsă în timp ce admira peisajul pe un balcon în South Beach. 

Citește și: Kate Hudson, actrița care are trei copii cu trei bărbați diferiți: ”Sunt zile în care îți vine să te ascunzi în baie”

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Câștigătoarea Globului de Aur a pus la descriere doar un emoticon în formă de inimă violet, postarea strângând peste 242.000 de aprecieri. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum reușește Kate Hudson să se mențină în formă

Kate Hudson este perfecționistă și urmează reguli stricte când vine vorba despre silueta sa și bunăstarea psihică. Actrița nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre fluctuațiile de greutate pe care le-a avut în trecut. Aceasta a născut de trei ori, iar în timpul sarcinilor și-a dat voie să mănânce orice, îngrășându-se 30 de kilograme. 

Într-un interviu pentru Women’s Health, Kate a dezvăluit că a găsit în sfârşit planul alimentar care să o ajute să piardă în greutate, atunci când are nevoie, dar şi să se menţină în formă. Aceasta a apelat la câteva trucuri au ajutat-o să se menţină şi în pandemie, când multe persoane au luat în greutate, din cauza lipsei de mişcare.

Citește și: Fost model Victoria's Secret, reacție după ce compania a anunțat că va colabora cu femei de succes: ”O glumă!”

„Eu iau mese sănătoase, iar apoi mă răsfăţ. Adică mănânc câteva zile alimente Zero, cum ar fi pui şi salată, apoi am o zi cu vin şi îngheţată. Îmi place să îmi stabilesc noi obiective, ca să văd ce pot realiza şi cât de puternică mă simt după ce termin un antrenament bun. Trebuie să mă mişc ca să mă simt mai bine. Îmi place mult Pilates, Yoga, îmi plac plimbările, dar şi mersul pe banda de alergare. Poate fi dificil să ai o rutină atunci când eşti ocupat acasă sau la muncă, dar pentru mine, cheia pentru a trăi bine, este să te conectezi la nevoile corpului tău, iar pe mine activitatea mă ajută să mă resetez. Când meditez, pot simţi diferenţa imediat. Simt că devin mai calmă, mai centrată pe ce am de făcut, mai limpede în gândire. Meditaţia m-a făcut să realizez că există momente în care simt cu adevărat ce se întâmplă în interiorul meu”, a declarat Kate Hudson.

Etichete: kate hudson , actrita , tnuta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri