Duke and Duchess of Cambridge Royal visit to Caribbean, Belize - 20 Mar 2022
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton, vizita în Belize. Profimedia

Kate Middleton dezvăluie obiceiul de „coșmar” al prințului William. Ce o enervează cel mai mult pe prințesă 

Kate Middleton a dezvăluit care este obiceiul alimentar al prințului William care o enervează cel mai mult. Prințesa de Wales l-a numit obicei „de coșmar” și susține că nu se poate obișnuit cu acesta. 

Kate, împreună cu William și copiii lor, George, Charlotte și Louis, au dezvăluit într-un videoclip pe canalul lor de Youtube cum se simt în noua lor casă, moment în care, prințesa de Wales a lăsat să-i scape un detaliu inedit din intimitatea relației ei și a lui William. 

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, călătorie cu metroul spre un pub londonez, unde au băut bere. Prințesa e campioană la selfie-uri

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Se pare că fosta ducesă este deranjată de faptul că William obișnuiește să mănânce pizza pe canapea. „Ține-ți pizza departe de canapea”, a spus Kate, adăugând: „Ești un coșmar cu asta”.

Cum o răsfață prințul William pe Kate Middleton după ce adorm copiii

Kate Middleton a dovedit că este o femeie puternică, jonglând atât cu creșterea celor trei copii, cât și cu îndatoririle regale. Chiar dacă se descurcă de minune să facă totul singură, prințul William nu o lasă la greu, ci este acolo pentru a-i oferi suportul de care are nevoie. Mai mult, acesta chiar a inventat un ritual cu care o răsfață pe prințesa de Wales la finalul zilei. 

Prințesa își dorește să se implice cât poate de mult în îndatoririle regale, astfel că este mereu plecată la evenimente în care își promovează proiectele caritabile, mai ales de când a primit un nou titlu după moartea Reginei Elisabeta. William știe cât de greu este să te ocupi de toate, astfel că o ajută cu fiecare ocazie pe soția sa. 

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Un prieten apropiat al celor doi a declarat pentru revista People că William o răsfață într-un mod deosebit pe Kate după ce își culcă copiii, lucru care o ajută pe prințesa de Wales să își încarce bateriile pentru următoarea zi. Potrivit sursei, odată ce copiii se află în paturile lor, William îi pregătește soției sale băutura preferată - un gin tonic.  

„William îi face în fiecare seară un gin tonic lui Kate. Cei doi au grijă unul de celălalt, dar în moduri diferite. Kate gestionează tot ce ține de copiii lor și este foarte implicată în fiecare activitate a acestora. William știe aceste lucruri și face orice ca ea să se relaxele la finalul zilei”, a declarat prietenul apropiat al prinților pentru People

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri