Kate Middleton și prințul William
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, plimbare cu metroul londonez. / Foto: Profimedia

Prințul William și Kate Middleton, călătorie cu metroul spre un pub londonez, unde au băut bere. Prințesa e campioană la selfie-uri

Prințul William şi Kate Middleton au făcut o călătorie cu metroul spre un pub londonez, unde prinţul moştenitor şi soţia sa, care încearcă să proiecteze imaginea unui cuplu modern şi apropiat de oameni, au fost aclamaţi de o mulţime de curioşi, cu două zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea, informează AFP.

"Breaking: Familia regală vizitează un pub din Soho", au titrat posturile de ştiri britanice, care au difuzat imagini din toate unghiurile cu baia de mulţime făcută de cel mai popular cuplu din familia regală.

Citește și: Secretul lui Kate Middleton de a ieși mereu perfect în pozele de grup. Prințesa de Wales face niște mișcări subtile: “Ani de practică”

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William, plimbare cu metroul londonez. / Foto: Profimedia

William (40 de ani) şi Kate (41 de ani) au luat metroul pentru a ajunge în acest cartier animat din centrul Londrei, cunoscut pentru viaţa sa de noapte. Periplul, trei staţii pe moderna linie Elizabeth Line a metroului, inaugurată anul trecut, a fost, de asemenea, relatat pe larg de posturile de ştiri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Val de comentarii după ce Kate Middleton a făcut publică o fotografie cu fiica ei: ”Seamănă atât de mult cu tatăl ei!”

William şi Kate au mers apoi pe jos la pub, salutând pe drum sutele de fani adunaţi pentru această ocazie. Prințesa de Wales nu a i-a refuzat pe doritori când și-au dorit selfie-uri cu ea. În faţa camerelor de filmat, prinţul de Wales s-a dus apoi în spatele tejghelei pentru a-şi lua propriul pahar cu bere, scrie Agerpres.

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William, într-un pub din Londra / Foto: Profimedia

Cuplul a profitat de ocazie pentru a discuta cu personalul barului despre pregătirile pentru weekend-ul lung al încoronării, când zeci de mii de vizitatori sunt aşteptaţi în capitală pentru festivităţi.

William şi Kate, foarte populari în rândul publicului britanic, au dificila sarcină de a întineri o monarhie britanică care suscită puţin entuziasm în rândul tinerei generaţii.

Citește și: Kate Middleton a renunțat la una dintre regulile impuse de regina Elisabeta a II-a. Cum a fost fotografiată prințesa de Wales

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri