Kate Middleton și Meghan Markle
Divertisment

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi discutat despre realizarea unui documentar / Getty Images

O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Dezvăluirile fără perdea făcute de prințul Harry continuă să uimească întreaga lume. Recent, au ieșit la iveală noi detalii din viața ducilor de Sussex, de pe vremea când locuiau în Marea Britanie. 

Prințul Harry a făcut publice în cartea sa câteva mesaje dintre soția lui, Meghan Markle, și cumnata sa, Kate Middleton. Acesta susține că cearta dintre cele două a fost inițiată de Kate, acestea având o dispută din cauza rochiilor pentru domnișoarele de onoare de la nunta lui Meghan cu Harry din 2018. 

Potrivit declarațiilor lui Harry, Kate a fost supărată că a trebuit să aștepte o zi pentru a primi un răspuns de la Meghan, în legătura cu rochia prințesei Charlotte. Fiul Regelui Charles susține că sugestia lui Meghan de a duce rochia la un croitor regal „nu a fost suficientă” pentru Kate, aceasta din urmă insistând că „toate rochiile trebuie refăcute”.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a când prințul Harry a anunțat-o că renunță la îndatoririle regale: „Știa cât de greu era”

Harry a mărturisit în cartea sa că totul s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de nuntă, iar Meghan era suprasolicitată atât cu organizarea evenimentului, cât și cu haosul creat de tatăl său, Thomas Markle. Mai mult, ducele de Sussex a declarat că soția sa a ajuns să cadă în genunchi și să „plângă pe podea”, fiind epuizată de tot ce se întâmpla în viața ei. 

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate. Primea nesfârșite mesaje legate de nuntă, dar a ales să se ocupe de haosul creat de tatăl ei. Așa că i-a răspuns a doua zi dimineața și i-a spus lui Kate să meargă la croitorul nostru”, se arată în cartea prințului Harry, „Spare”. 

Mesajele dintre Meghan și Kate au fost publicate de prințului Harry în cartea sa:

Kate: „Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o acasă.”

Meghan: „Bine, și ți-am spus că croitorul a stat de la 8 dimineața. Aici. La KP (n.r. Palatul Kensington). O poți lua pe Charlotte să o schimbe, așa cum fac celelalte mame?”

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit că a cerut să vadă poze de la accidentul în care a murit mama lui: ”Căutam dovezi!”

Kate: „Nu, toate rochiile trebuie refăcute”.

Meghan: „Nu știu ce să mai spun. Dacă rochia nu se potrivește, te rog du-o pe Charlotte să-l vadă pe Ajay. A așteptat toată ziua.”

Kate: „Bine”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri