mainkate
Divertisment

Kate Middleton, lecţie de stil în cea mai recentă vizită a sa. Cuplul regal s-a întors la locația nunții, devenită centru de vaccinare

Kate Middleton și Prințul William s-au întors zilele trecute în locația nunții, biserica Westminter Abbey, loc transformat temporar într-un centru de vaccinare împotriva Covid-19. Cuplul regal, care își va sărbători cea de-a 10-a aniversare a nunții pe 29 aprilie, a facut jurămintele de căsătorie, la biserica istorică, în 2011.

Ca de fiecare data, ținuta celor doi a fost una impecabilă. În timp ce prințul William a optat pentru un costum albastru închis, cu care nu poți da greș, ducesa de Cambridge a ales o rochie midi, într-o nuanță de alb prăfuit, impresionând prin simplitatea combinată cu eleganță.

profimedia-0600320206

Citeşte şi: Meghan Markle și prințul Harry nu s-au căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, cum au spus în interviul acordat lui Oprah

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În cadrul vizitei, cuplul regal a vorbit cu personalul despre implicarea lor în programul de vaccinare al Regatului Unit și s-a întâlnit, de asemenea, cu mai multe persoane care primesc vaccinurile. 

Înainte de a părăsi biserica, ducele și ducesa „au participat la un moment privat de reculegere, pentru a-și aminti de toți cei care și-au pierdut viața ca urmare a pandemiei în ultimele douăsprezece luni”, potrivit unui comunicat de la Palatul Kensington.

Citeşte şi: Kate Middleton, eleganţă şi stil la preţ accesibil. Ducesa de Cambridge a impresionat într-un sacou de 350 de lei

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?