Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton nu se sfiește să poarte o haină de două ori. Ducesa de Cambridge a fost văzută îmbrăcată în aceeași ținută

Kate Middleton are tot timpul o apariție impecabilă, purtând cele mai impresionante ținute la evenimentele oficiale. Cu toate acestea, ducesa de Cambridge nu se sfiește să poarte aceleași haine de două ori, chiar dacă statutul său social îi permite să aibă o mulțime de piese vestimentare. 

Recent, Kate și prințul William au participat la dezvelirea unui monument dedicat celor care fac parte din generația Windrush, care a avut loc în cea mai mare gară din Londra, Waterloo. Statuia reprezintă un bărbat, o femeie și un copil, care stau deasupra unor valize. Aceasta a fost realizată de artistul și sculptorul jamaican Basil Watson, iar dezvelirea sa a avut loc pentru a marca Ziua Windrush. 

Pentru eveniment, ducesa de Cambridge a purtat un blazer alb Alexander McQueen pe care l-a îmbrăcat anterior într-o călătorie în Jamaica la începutul acestui an. Aceasta l-a combinat cu o pereche de pantaloni albi și o pereche de cercei strălucitori, în timp ce ea și prințul William au fost alături de membrii generației Windrush pentru dezvelire. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Kate Middleton, lecție de stil într-o rochie inspirată de cea purtată de prințesa Diana acum 34 de ani. Omagiul ducesei pentru soacră

Cuplul regal a făcut și o vizită oficială unui grup de tineri din Brixton pentru a se întâlni cu generațiile mai tinere din comunitatea britanică-caraibiană.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Cu toate că nu a putut lua parte la eveniment, Regina a trimis un mesaj pentru a marca dezvelirea Monumentului Național Windrush de la Gara Waterloo.

„Îmi face plăcere să transmit felicitările mele pentru crearea Monumentului Național Windrush. Dezvelirea de la Waterloo Station în Ziua Windrush servește drept mulțumire pionierilor Windrush și descendenților lor, ca recunoaștere a contribuției profunde pe care au adus-o Regatului Unit de-a lungul deceniilor. Sper că memorialul va servi pentru a inspira generațiile prezente și viitoare și vă transmit cele mai calde urări de bine cu această ocazie istorică.”, este mesajul transmis de Regină, semnat Elizabeth R.

Citește și: A fost văzută doar în rochii elegante, dar puțini știu cum arată Kate Middleton în costum. Ducesa este o adevărată femeie de afaceri

Guvernul, care a oferit o finanțare de un milion de lire sterline pentru proiect, a declarat că statuia „simbolizează curajul, angajamentul și rezistența miilor de bărbați, femei și copii care au călătorit în Marea Britanie pentru a începe o nouă viață între 1948 și 1971”. De asemenea, recunoaște „contribuția remarcabilă” a generației Windrush la societatea britanică și se dorește a fi „un loc permanent de reflecție”.

Stația Waterloo nu a fost aleasă întâmplător, ci pentru că mii de oameni sosiți din Caraibe au trecut prin stație în drumul lor pentru a-și începe o nouă viață în toată țara, potrivit Guvernului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?