Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

A fost văzută doar în rochii elegante, dar puțini știu cum arată Kate Middleton în costum. Ducesa este o adevărată femeie de afaceri

Kate Middleton a obișnuit cu aparițiile sale pline de eleganță, purtând rochii deosebite, specifice unei ducese, și foarte rar, soția prințului William a purtat un costum. Însă, de curând, aceasta și-a expus silueta de invidiat într-un ansamblu impresionant. 

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a arătat ca o adevărată femeie de afaceri la ultimul eveniment de la Centrul Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie. Kate a ales să poarte un costum de un roz pal, format dintr-un top alb mulat, pe care l-a combinat cu o pereche de pantaloni eleganți și un blazer asortat. Ducesa și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc roz și bijuterii strălucitoare. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton a optat pentru o coafură lejeră și un machiaj natural, care i-a accentuat trăsăturile. Aspectul său impecabil a atras toate privirile la întâlnirea oficială din Londra, participanții fiind vizibil fascinați de eleganța soției prințului William. 

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când un fan i-a spus că va fi o „prințesă de Wales genială”: „Sunt pe mâini bune”

Unul dintre subiectele dezbătute la întâlnirea oficială s-a discutat despre constatările Centrului Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie, care au arătat că 90% dintre oameni sunt de acord că primii ani sunt importanți în modelarea vieții copiilor, dar mai puțin de 20% dintre aceștia recunosc că primii cinci ani din viața copilului sunt cruciali pentru rezultatele lor mai târziu în viață.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

„Descoperirile publicate astăzi ne oferă o oportunitate uriașă și demonstrează că există un real apetit din partea publicului de a aduce această problemă pe toate agendele noastre. Cu toții putem face mai multe – fiecare membru al societății poate juca un rol cheie, fie că se ocupă de un copil, fie investind în adulții din jurul lor. Dacă ne unim pentru a crește importanța dezvoltării timpurii a copilăriei, vom vedea în curând că indivizii sănătoși și fericiți fac o lume mai sănătoasă și mai fericită, motiv pentru care fiecare secundă pe care o petrecem cu un copil este o investiție în viitorul nostru colectiv.”, a spus ducesa într-o declarație despre întâlnire.

Citește și: Eleganță la superlativ. Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie simplă, la gala organizată la Palatul Buckingham

Kate Middleton consideră că există „o oportunitate uriașă de a modela viitorul societății noastre concentrându-ne pe importanța copilăriei timpurii pentru rezultatele pe tot parcursul vieții”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri