The Duke and Duchess of Cambridge’s Christmas Card
Divertisment

Ducii de Cambridge și copiii, în felicitarea de Crăciun din 2021. Profimedia

Prințul William și Kate Middleton plănuiesc să se mute din Londra. Ducii de Cambridge vor mai multă libertate

Prințul William și Kate Middleton sunt gata să facă o schimbare majoră în viața lor. Ducii de Cambridge plănuiesc să se mute din casa lor din Londra, optând pentru o proprietate în cadrul actualei reședințe principale a reginei Elisabeta. 

Cuplul regal a decis că este mai bine că ei să se mute la Palatul Kensington, într-o nouă reședință care se află la aproximativ 30 de mile de Londra, în Berkshire, localitatea care găzduiește reședința principală a Reginei, Castelul Windsor. Copiii lor mai mari, prinţul George, în vârstă de opt ani şi prinţesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, vor fi mutaţi la o şcoală apropiată de noua reşedinţă, iar din septembrie, Louis, în vârstă de patru ani, va începe şi el grădiniţa, fiind un moment oportun pentru această mutare. Aceștia au locuit în Londra din 2017 și până în prezent. 

Citește și: Kate Middleton și prințul William au încălcat tradiția regală la doar o zi după nuntă. Ce au decis ducii de Cambridge să facă

Ducii de Cambridge și-au dorit mai multă libertate, asta pentru că, la Londra au fost destul de limitați. Copiii nu puteau merge în parc sau să se joace cu prietenii lor, de asemenea, nu au putut să desfășoare activități specifice vârstei. Aceasta mutare va fi una pozitivă din mai mult puncte de vedere. Noua lor casă va fi doar la 45 de minute de mers cu mașina de părinții ducesei, care locuiesc în satul Bucklebury, iar cei mici îşi vor putea vizita bunicii în fiecare weekend. De asemenea, aceștia sunt foarte aproape și de regina Elisabeta, care a început să petreacă cât mai mult timp la Castelul Windsor după moartea prințului Philip. Acum, Majestatea Sa se duce la Londra doar pentru evenimentele oficiale importante.

„Realitatea este că ei sunt destul de limitați în ceea ce pot face la Londra”, a declarat un prieten al ducilor pentru People. „Copiii nu pot merge în parc sau să se joace fotbal cu prietenii. Ei vor să stea acolo câțiva ani și apoi să se mute la Amner, care este o casă specială pentru ei. George, Charlotte și Louis sunt foarte încântați să meargă la o nouă școală și să se afle în mediul rural, la aer curat, unde există mult spațiu pentru a se juca”.

Citește și: Momentul emoționant în care Prințul William încalcă protocolul regal privind atingerile și îmbrățișările. Imaginea care a topit inimi

Planul lui William și al lui Kate este să stea la Windsor pentru următorii 10 - 15 ani şi apoi să se mute definitiv la ţară, în Anmer Hall, care este un loc foarte special pentru ei. De asemenea, ei intenţionează să păstreze apartamentul de la Palatul Kensington, care va continua să fie sediul pentru birourile lor private şi de presă. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri