World Premiere Of National Geographic Documentary Films' THE FIRST WAVE At Hamptons International Film Festival
Divertisment

Alec Baldwin. Getty Images

Reacția lui Alec Baldwin după ce a aflat că va fi bunic. Fiica sa cea mare, Ireland, este însărcinată

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a rămas uimit când a aflat că fiica sa cea mare, Ireland Baldwin (27 de ani) o să fie mamă, în timp ce copiii mult mai mici ai actorului se pregătesc să devină curând mătuși și unchi.

Ireland este fiica lui Alec și a fostei sale partenere Kim Basinger.

Tânăra a făcut publică vestea vineri.

Luni, soția actorului, Hilaria Baldwin, în vârstă de 38 de ani, a împărtășit reacția familiei după ce a aflat fericita veste, într-un videoclip pe Instagram. Hilaria s-a referit la ea însăși drept „bunică”. Alec are șapte copii cu Hilaria. Cei mici au vârste cuprinse între 3 luni și 9 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile de pe rețeaua de socializare, Carmen (9 ani) le-a explicat vestea fraților ei, spunându-le că vor deveni unchi și mătuși, apoi că tatăl lor va fi bunic. Moment în care Alec și-a dus mâna la cap. 

Actrița Frances Fisher a comentat: „Alec, ochii tăi! Felicitări, Ireland”.

„Din partea tuturor acestor unchi și mătuși încântați, a bunicului Alec și a mea, bunica ... Suntem atât de fericiți pentru voi, Ireland și Andre... abia așteptăm să-l cunoaștem pe micuț”, a fost mesajul familiei.

Fiica lui Alec Baldwin a fost dependentă de alcool și de pastile. Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei timp de un an

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri