kim kardashian si khloe kardashian
Divertisment

Kim Kardashian și sora ei, Khloe, adoră ținutele mulate. / Foto: Profimedia

Kim Kardashian a devenit fana salopetelor mulate după ce a slăbit 10 kilograme. Vedeta de 41 de ani, pozată într-o ținută super strâmtă

După ce a slăbit câteva kilograme bune și a ajuns la forma fizică pe care și-a dorit-o mereu, Kim Kardashian a devenit și mai îndrăzneață în vestimentație. În garderoba ei și-au făcut loc cele mai mulate salopete, din care vedeta de peste Ocean pare că nu mai vrea să iasă.

Ultimele două apariții publice ale lui Kim au arătat-o în salopete perfect mulate pe formele care au făcut-o celebră. Prima piesă aleasă a fost neagră și decoltată, în timp ce a doua a fost de un gri-argintiu care a ieșit în evidență, extrem de strâmtă și cu spatele gol. Așa a ales vedeta de reality show să apară la petrecerea dată de sora ei mai mică, Kendall Jenner, pentru celebrarea brandului ei de tequila.

Citește și: Niciodată n-a fost atât de slabă! Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la 41 de ani, într-o salopetă ultra mulată

Kim Kardashian
Kim Kardashian a ales o salopetă gri argintie pentru petrecerea dată de sora ei, Kendall, pentru brandul său de tequila. / Foto: Profimedia

Kim s-a asigurat că noua ei siluetă nu trece neobservată, așa că nu este de mirare de ce toate privirile s-au concentrat asupra ei. Vedeta de 41 de ani și-a accesorizat ținuta curajoasă cu o poșetă minusculă și strălucitoare și cizme până la genunchi.

Kim Kardashian
Kim Kardashian a ales o salopetă gri argintie pentru petrecerea dată de sora ei, Kendall, pentru brandul său de tequila. / Foto: Profimedia

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

Kim Kardashian s-a pus pe slăbit înainte de Met Gala

După ce a fost criticată pentru că a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, doar pentru a intra în celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvăluit că a mai slăbit încă două kilograme și jumătate. A ajuns la greutatea mult dorită și și-a schimbat stilul de viață.

Despre kilogramele date jos pentru a putea îmbrăca rochia legendară, precum și despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: "M-am uitat la această oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare să îmbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am învățat multe despre sănătatea mea și despre stilul de viață, pentru că și după eveniment am continuat să mănânc foarte sănătos, iar acum am 9,5 kilograme în minus. Consumam mult junk food și nici nu-mi dădeam seama; mulți cartofi prăjiți. Mi-am schimbat complet stilul de viață".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri