kim kardashian met gala
Divertisment

Kim Kardashian a făcut sacrificii să încapă în rochia lui Marilyn Monroe. / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, criticată dur pentru felul în care a slăbit ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe. Cât a dat jos în trei săptămâni

Kim Kardashian a furat toate privirile la Met Gala 2022 cu ținuta specială. Aceasta a îmbrăcat o rochie legendară, ce i-a aparținut lui Marilyn Monroe, pe care blonda fatală a anilor '50 a purtat-o când i-a urat la mulți ani președintelui american John F. Kennedy, în 1962. Cunoscută pentru sacrificiile pe care le face în numele modei, Kim a trebuit să dea jos câteva kilograme pentru a încăpea în rochie, însă felul în care a slăbit i-a atras multe critici.

Kim Kardashian a strălucit la propriu și la figurat pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Vedeta de 41 de ani a îmbrăcat rochia lui Marilyn Monroe, decorată cu 6000 de cristale și evaluată la aproape 5 milioane de dolari, scoasă special din muzeu și atinsă numai cu mănuși. 

Citește și: Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valoare de 5 milioane de dolari

Kim Kardashian la met gala
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Lăudată pentru apariția la eveniment, Kim a fost în aceeași măsură criticată pentru felul în care a slăbit pentru a putea să încapă în ținuta mulată. Aceasta a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, adoptând o dietă foarte strictă, însă imediat după gală a recunoscut că a mâncat pizza și gogoși.

Kim Kardashian nu a pus gura pe carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. A făcut sport de două ori zi de zi

Kim Kardashian le-a povestit celor de la Vogue despre dieta pe care a ținut-o în cele trei săptămâni de dinaintea Met Gala. La prima probă a rochiei, starleta a plâns pentru că nu o cuprindea, așa că s-a decis să facă orice îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul de a o purta. Nu a consumat carbohidrați și zahăr și a făcut sport de două ori pe zi, îmbrăcată într-un costum de slăbit cu efect de saună, în care transpira abundent.

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Faptul că a povestit aceste lucruri i-a adus o mulțime de critici, aceasta fiind acuzată că promovează un stil de viață nesănătos. Pe Twitter s-au adunat o mulțime de comentarii. Unul dintre cele care s-au rostogolit cel mai mult pe internet a fost: "Să adopți o dietă atât pentru o slăbire dramatică și apoi să dai iama în mâncare nu este sănătos și nici nu merită". Alții au spus faptul că a vorbi despre un astfel de subiect la tv este dăunător și dă un exemplu negativ tinerilor și așa presați să se corespundă unor standarde nerealiste.

Vedeta de reality show a spus, totuși, că nu s-a înfometat, ci că a mâncat numai proteine și legume, renunțând de tot la carbohidrați și zahăr. Mai mult, a plusat și la capitolul sport, cu două sesiuni istovitoare zi de zi. 

Imediat după Met Gala, Kim a dat o petrecere în hotelul în care era cazată. Nu a fost singură, ci alături de câțiva prieteni și de iubitul ei, Pete Davidson. Nu au lipsit o mulțime de gogoși și de cutii cu pizza, în care a dat iama chiar și ea.

Citește și: Met Gala 2022. Kim Kardashian, Blake Lively și Cardi B conduc lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Cine a gafat pe covorul roșu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri