Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian a dezvăluit cine este singura persoană care o intimidează cel mai mult: ”Voiam să spun politicienii, dar nu o fac!”

Kim Kardashian a dezvăluit în timpul unui interviu cine o intimidează cel mai mult, iar toți au rămas suprinși de răspunsul vedetei. Potrivit acesteia, fiica ei, North, în vârstă de doar opt ani,  este singura persoană care o poate inimida. 

În vârstă de 41 de ani, Kim Kardashian este o personalitate foarte puternică din showbiz-ul de peste Ocean. Aceasta a știut tot timpul să-și impună punctul de vedere și lucrurile au ieșit mereu așa cum și-a dorit. Însă, există o persoană în viața ei care știe să o pună la punct și reușește să obțină orice de la ea. Potrivit vedetei, fiica ei North, pe care o are cu fostul soț, rapperul Kanye West, este slăbiciunea ei. 

„Cine mă intimidează? Voiam să spun politicienii, dar nu o fac. Poate doar fiica mea, North”, a răspuns Kim. Aceasta a continuat spunând că „North West este fiica lui Kanye West” înainte de a adăuga în glumă: „Uită asta, ea este geamăna lui”.

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Cei doi s-au comportat ca doi adolescenți

De curând, Kim Kardashian a avut o discuție publică cu fiica ei North, după ce tânăra a făcut un live pe TikTok fără permisiunea ei. 

„În casa mea, există reguli. S-a simțit foarte rău din cauza asta și mi-a cerut scuze. Ea a spus: „Am văzut pe TikTok că am avut probleme și îmi pare foarte rău.” Și a înțeles”, a explicat Kim. 

Decizia dură luată de Kim Kardashian, la doar câteva ore după ce Kanye West a implorat-o să se întoarcă la el

Kim Kardashian a cerut unui judecător să o declare necăsătorită, la doar câteva ore după ce Kanye a implorat-o să se întoarcă la el, potrivit TMZ. Creatoarea SKIMS vrea să renunțe la numele de familie al rapperului. Asta deși pentru două dintre brandurile ei folosește inițialele numelui întreg: KKW.

Kardashian a intentat oficial divorțul de Kanye, în februarie. Cei doi au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm. Practic, prin mișcare legală făcută de curând, Kim a cerut instanței să separe procesul de custodie de cel ce implică starea civilă.

Citește și: Kim Kardashian, acuzată de fani că a abuzat de Photoshop. Imaginile făcute publice au stârnit comentarii acide: ”Ce ciudat arată!”

Kardashian pare decisă de data aceasta să se separe cât mai repede de Kanye. O sursă apropiată acesteia a declarat vineri pentru People că ea „a mers mai departe”, dar „știe cât de greu îi este lui Kanye să accepte acest lucru”. „Nu a fost surprinsă că el i-a cerut public să se întoarcă la el. Dar face tot posibilul să fie respectuoasă vizavi de această situație.”

Kim Kardashian iese de câteva săptămâni cu starul SNL Pete Davidson. Cei doi nu s-au ferit să se afișeze în public. Au fost surprinși în ipostaze romantice.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri