kim kardashian si kanye west
Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West / Foto: Getty Images

Decizia dură luată de Kim Kardashian, la doar câteva ore după ce Kanye West a implorat-o să se întoarcă la el

Kim Kardashian a cerut unui judecător să o declare necăsătorită, la doar câteva ore după ce Kanye a implorat-o să se întoarcă la el, potrivit TMZ. Creatoarea SKIMS a depus noile acte vineri. În plus, vedeta de reality show vrea să renunțe la numele de familie al rapperului. Asta deși pentru două dintre brandurile ei folosește inițialele numelui întreg: KKW.

Kardashian a intentat oficial divorțul de Kanye, în februarie.  Cei doi au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm.

Practic, prin mișcare legală de vineri, Kim a cerut instanței să separe procesul de custodie de cel ce implică starea civilă.

Joi noapte, Kanye a rugat-o pe Kim să nu-l părăsească, în timpul unui concert.

Kanye West, din nou în centrul unor controverse. Artistul ar fi înșelat-o pe Kim Kardashian în timpul căsniciei

Kardashian pare decisă de data aceasta să se separe cât mai repede de Kanye. O sursă apropiată acesteia a declarat vineri pentru People că ea „a mers mai departe”, dar „știe cât de greu îi este lui Kanye să accepte acest lucru”.

„Nu a fost surprinsă că el i-a cerut public să se întoarcă la el. Dar face tot posibilul să fie respectuoasă vizavi de această situație.”

Kim Kardashian iese de câteva săptămâni cu starul SNL Pete Davidson . Cei doi nu s-au ferit să se afișeze în public. Au fost surprinși în ipostaze romantice.

Vezi și:

Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a arătat abdomentul în timp ce mergea la cumpăraturi

 

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri