Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Profimedia

Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Cei doi s-au comportat ca doi adolescenți

Kim Kardashian și Pete Davidson au fost surprinși în ipostaze romantice. Cei doi s-au comportat ca doi adolescenți atunci când au fost fotografiați, semn că între ei chiar există o relație. 

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și noule ei iubit, Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, au fost surprinși chicotind ca niște adolescenți îndrăgostiți în timp ce ieșeau pentru o seară romantică la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica, California, duminică seara. Se pare că relația dintre cei doi este mai serioasă decât se credea.  

Comediantul și vedeta s-au bucurat de o seară amoroasă, iar paparazzi au putut observa un semn pe gâtul acestuia, cel mai probabil de la o mușcătură. Fanii au putut vedea semnul inedit  în timp ce acesta a condus-o pe Kim către mașina sa de lux, unde amândoi au urcat în hohote de râs, înainte de a pleca împreună spre casă. Cei doi și-au confirmat relația săptămâna trecută, când au apărut mai multe fotografii cu aceștia ținându-se de mână în Palm Springs, într-o manifestare publică de afecțiune.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Emily Ratajkowski explică de ce femeile de la Hollywood îl iubesc pe Pete Davidson. Starul SNL, listă impresionantă de iubite celebre

Acum, pare că cei doi sunt din ce în ce mai atrași unul de celălalt și au o conexiune foarte bună. În acest weekend aceștia au mers împreună la o cină, escortați de garda lor de corp. Pe tot parcursul întâlnirii, cei doi s-au ținut de mână, iar Pete a fost un domn, atunci când i-a deschis ușa lui Kim, scrie Daily Mail.

Kim Kardashian nu a arătat niciodată mai fericită

Kim Kardashian a fost surprinsă zâmbind și chiar râzând cu poftă la glumele făcute de iubitul ei mai tânăr. Se pare că vedeta nu a mai fost niciodată atât de fericită, iar acest lucru se vede înclusiv din ținutele pe care alege să le poarte la întâlnirile cu Pete Davidson. 

La ultima întâlnire, aceasta a fost îmbrăcată într-o fustă din piele, asortate, șapcă neagră de baseball și o pereche de cizme Balenciaga. Deși Pete este obișnuit să se întâlnească cu femei celebre, el părea tulburat de cantitatea de atenție care venea din toate părțile. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Profimedia

Citește și: E oficial! Kim Kardashian și Pete Davidson formează un cuplu. S-au ținut de mână în public și și-au zâmbit complice

Este primul partener romantic al lui Kim Kardashian de când a cerut divorțul de fostul său soț Kanye West, în luna februarie a acestui an. Pete, care s-a întâlnit în decursul anilor cu Margaret Qualley și Kaia Gerber, a confirmat zvonurile despre întâlnirile cu Kim la începutul acestei luni, atunci când își promova noua emisiune, The Freak Brothers, la Late Night with Seth Meyers.

„Vreau să abordez ceva. Simt că vreau să confirm dacă este real”, a spus Seth, referindu-se la diferitele sale întâlniri cu Kim. „Sunt o mulțime de oameni pe lângă care trec, iar oamenii vorbesc știi, se holbează foarte mult la mine. Și, știi, dar este adevărat. Am o emisiune despre Tubi”, a spus comediantul. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri