Kim Kardashian At Dolce & Gabbana After Party
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, așteptată să participe la Met Gala 2023, deși anul trecut a fost implicată într-un scandal uriaș

Kim Kardashian ar urma să participe la Met Gala, eveniment ce se va desfășura anul acesta pe 1 mai, în ciuda faptului că anul trecut a stârnit un val de comentarii dure după ce a ales să poarte o rochie ce i-a aparținut lui Marilyn Monroe.

Potrivit Page Six, vedeta ar urma să participe la evenimentul care se va desfășura luna viitoare, deși de curând s-a spus că Anna Wintour ar fi eliminat-o de pe lista de invitați.

Citește și: Cum arăta Kim Kardashian în copilărie. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Cine e în fotografie, fiica ta?”

Kim Kardashian a participat pentru prima dată la Met Gala în 2013, alături de soțul ei de atunci, Kanye West. Anul trecut, însă, ea a fost în centrul atenției după ce a ales să îmbrace rochia purtată de Marilyn Monroe atunci când i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy. Atunci, mulți fani au fost revoltați de hotărârea vedetei, spunând că a deteriorat creația vestimentară legendară.

Met Gala Celebrating (In America: An Anthology of Fashion) - New-York
Kim Kardashian attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City, USA.,Image: 688216429, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Cum își îngrijește Kim Kardashian tenul. Vedeta a dezvăluit secretul: „Uleiul face diferența”

Kim Kardashian se alătură distribuţiei din serialul „American Horror Story”

Vedeta americană Kim Kardashian, care a dobândit o faimă mondială cu reality show-ul său, a anunţat luni că îşi va asuma un nou rol, de data aceasta de compoziţie, dar tot pe micul ecran, alăturându-se distribuţiei serialului cult "American Horror Story", informează AFP.

Femeie de afaceri de succes şi "regină" a reţelelor de socializare, Kim a postat un scurt videoclip promoţional, anunţându-şi cei 352 de milioane de urmăritori de pe Instagram că va juca în sezonul 12 alături de actriţa Emma Roberts.

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

Clipul, pe cât de scurt pe atât de misterios, dezvăluie puţine informaţii despre rolul ei sau despre scenariul serialului. Tot ceea ce se poate auzi este o voce care şopteşte "Emma şi Kim sunt delicate".

Potrivit Variety, însă, Kim Kardashian va juca un rol principal în al 12-lea sezon, iar personajul ei a fost creat special pentru ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri