Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Cum arăta Kim Kardashian în copilărie. Fanilor nu le-a venit să creadă: „Cine e în fotografie, fiica ta?”

Kim Kardashian a fost criticată deseori pentru faptul că a apelat prea mult la medicii esteticieni, însă vedeta a susținut că operațiile estetice nu au schimbat cu nimic trăsăturile cu care a fost înzestrată de la Mama Natură. Pentru a demonstrat acest lucru, fosta soție a lui Kanye West a postat o fotografie cu ea din copilărie, iar postarea a creat confuzie în secțiunea de comentarii. 

Vedeta a încărcat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea din anii '80, în care avea în jur de șase ani. Creatorul SKIMS, în vârstă de 42 de ani, purta o rochie roz, pe care și-a asortat-o cu o pereche de pantofi sport și panglici în aceeași nuanță, pe care și le-a prins în părul brunet. Pe față, micuța Kim avea pictat un dragon, iar zâmbetul inocent i-a cucerit total pe fani. 

Citește și: Kim Kardashian, fotografii în costum de baie sub duș, după ce a dezvăluit că se antrenează două ore pe zi ca să arate așa

Deși descrierea a oferit clar indicii cu privire la faptul că în fotografie este Kim Kardashian, unii dintre fani au refuzat să creadă, considerând că micuța din fotografie este fiica vedetei. „Cine e în fotografie, fiica ta?”/ „E cu siguranță Chicago”/ „Doamne, ce mult îți seamănă fiica ta”/ „E uimitor cum copiii tăi ți-au moștenit trăsăturile”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce tratament folosește Kim Kardashian pentru a scăpa de riduri

Postarea vedetei vine după ce aceasta a dezvăluit ce tratament folosește pentru a scăpa de riduri. De curând, Kim Kardashian a fost supusă unei proceduri revoluționare cu lumină intens pulsată, ce ajută la eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare.

Astfel, în cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a mărturisit că a încercat terapia BroadBand Light, o procedură revoluționară, ce ajută la ameliorarea semnelor de pe față, precum acnee, rozacee, pete care apar odată cu înaintarea în vârstă ori sunt cauzate de soare, dar și riduri fine. De asemenea, ea a dezvăluit că tratamentul facial a durat doar cinci minute.

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

Totodată, ea a mărturisit că „este obsedată de tratamentele faciale și de îngrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit să împărtășească cu fanii ei procedurile la care apelează.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri