Kim Kardashian si Kanye West
Divertisment

Kim Kardashian si Kanye West / Profimedia Images

Kim Kardashian, dezvăluiri neașteptate despre Kanye West, la mai bine de șase luni de la divorț: ”M-a ajutat să am încredere în mine!”

Kim Kardashian și Kanye West au divorțat după aproape șapte ani de căsnicie, însă cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul copiilor, iar acum vedeta a făcut mărturisiri inedite despre fostul soț.

În timp ce Kanye West se pregătește să-și lanseze un nou album, intitulat Donda, Kim Kardashian a vorbit despre fostul partener și a dezvăluit că acesta a ajutat-o să aibă mai multă încredere în ea.

În cadrul unui podcast realizat de Kristen Bell și Monica Padman, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit care a fost lecția de viață pe care a învățat-o de la fostul soț.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Kim Kardashian, în pantaloni de piele și un top care de abia o acoperă, la cină în New York. Viața de femeie singură îi priește

”Am ajuns într-un punct și poate faptul că am fost într-o relație cu Kanye aproape un deceniu, care este o persoană căreia nu-i pasă să fie pe placul celor din jur cât timp rămâne fidel principiilor sale, în care am învățat să am încredere în mine și să trăiesc fiecare clipă.”, a explicat Kim.

De asemenea, Kim Kardashian a mărturisit că înainte de a începe relația cu fostul soț obișnuia să ”fie pe placul celor din jur și mereu îi punea pe alții pe primul plan”.

”Cât timp rămân eu și cât timp fac lucrurile în stilul meu înseamnă că am o viață și o trăiesc pentru mine. Asta m-a făcut să fiu mai încrezătoare în mine și să nu-mi mai pese de ceea ce cred cei din jur.”, a mai precizat ea, potrivit Just Jared.

Citește și: Kim Kardashian, în lacrimi după divorțul de Kanye West: ”Mă simt ca o ratată, vreau doar să fiu fericită!”

Kim Kardashian a depus actele de divorț în luna februarie

Kim Kardashian a solicitat divorțul de rapper-ul Kanye West în luna februarie a acestui an, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au patru copii împreună și formează unul dintre cele mai celebre cupluri din industria divertismentului, fiind totodată și posesorii unei averi considerabile.

Kim Kardashian a devenit celebră în 2007, când a participat la un reality show despre familia ei. „Keeping up with the Kardashians” a rămas unul dintre cele mai populare seriale ale genului, ultima serie, cea finală, urmând să fie difuzată anul viitor.

Citeşte şi: Kim Kardashian, într-o ținută imposibilă. Cum arată rochia cu decupaje extreme, care lasă orice detaliu la vedere

Ulterior, Kim Kardashian a avut succes și în afaceri, în diverse domenii, de la o aplicație pentru telefoane până la cosmetice. Revista „Forbes” îi estimează averea persoanlă la 780 de milioane de dolari.

Kim Kardashian și Kanye West au avut primul copil, o fată, North, în 2013. S-au căsătorit apoi în 2014 și au mai avut încă trei copii - Saint, Chicago și Psalm.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri