Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram. / Foto: Instagram

Kim Kardashian, în blugi rupți și un top cu decupaje și decolteu amețitor. Așa a plecat în Bahamas cu noul ei iubit, Pete Davidson

Kim Kardashian, una dintre cele mai urmărite vedete din lume pe Instagram, cu peste 278 de milioane de followers, le-a oferit fanilor încă o mostră a stilului său. Aceasta le-a arătat cum s-a îmbrăcat în escapada cu noul său iubit, Pete Davidson, alături de care a petrecut câteva zile în Bahamas.

Citește și: Kim Kardashian a dezvăluit cine este persoană care o intimidează cel mai mult: ”Voiam să spun politicienii, dar nu o fac!”

Kim Kardashian

Kim Kardashian a devenit un model pentru multe femei care au ajuns să-i imite nu numai look-urile, ci și formele corpului. Silueta ei tip clepsidră, cu forme voluptoase, a devenit un ideal pentru multe doamne și domnișoare care trag din greu la sala de sport, dar se încumetă să treacă și pe la chirurgul plastic. Așa se face că, de exemplu, o tânără ucraineană și-a schimbat complet înfățișarea pentru a arăta ca idolul ei. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Secretul siluetei ei unice. Cum a ajuns Kim Kardashian să aibă o talie minusculă

Și la capitolul modă, la care a făcut mari schimbări în ultimii ani ajutată și de viitorul ei fost soț, Kanye West, Kim este la fel de imitată și de admirată. Recent, aceasta a compus o ținută simplă, complet neagră, care a furat privirile grație decupajelor îndrăznețe ale topului ales, cu un decolteu abisal care nu a lăsat prea mult loc imaginației. A asortat cu o pereche de blugi tăiați și pantofi cu vârf ascuțit, pentru un look casual, dar senzual. Așa a ales aceasta să se îmbrace pentru călătoria cu un avion privat care a dus-o în Bahamas, acolo unde s-a distrat câteva zile cu iubitul ei.

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri