kim kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian, într-o rochie ultra mulată, la 40 de ani. Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian este recunoscută în toate colțurile lumii pentru formele sale voluptuoase, iar acum vedeta a făcut publice imagini prin care le-a arătat fanilor că este într-o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că a trecut printr-un divorț. 

Kim Kardashian are 40 de ani, a trecut printr-un divorț dureros, însă continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini publicate pe rețelele sociale.

Citește și: Kim Kardashian, despre momentul în care a realizat că mariajul cu Kris Humphries nu va ține. Căsnicia lor a durat 72 de zile

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fotografiile făcute publice pe Instagram, fosta soție a lui Kanye West apare îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, ce-i pune în valoare silueta perfectă. De asemenea, ținuta ei este completată de un machiaj discret, de părul buclat, lung, dar și de brățările aurii pe care a ales să le poarte la mână.

Kim Kardashian a vorbit despre căsnicia cu Kris Humphries

La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul reuniunii explozive a familiei sale, Kim Kardashian a dezvăluit că și-ar fi dorit să nu se fi căsătorit niciodată cu Kris Humphries. Reuniunea specială, intitulată Keeping up with Kardashians : The Final Curtain, a avut loc cu ocazia terminării show-ului, după 20 de ani de difuzare.

Citește și: Noi detalii despre relația dintre Kanye West și Irina Shayk. Cum intenționează cei doi să-și desfășoare întâlnirile

„Mi-ar placea să mă fi căsătorit o singură dată”, a spus Kim, în vârstă de 40 de ani, în timpul episodului, care a fost găzduit de Andy Cohen, în vârstă de 53 de ani.

Kim a mărturisit că s-a simțit nesigură în legătură cu nunta dintre ea și fostul jucător de baschet, Kris Humphries, iar mama ei, i-ar fi spus cu o seară înainte de nuntă că nu este prea tărziu să anuleze.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri