Kim și Khloe Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim și Khloe Kardashian/ Profimedia

Kim și Khloe Kardashian, criticate aspru după ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare: „Arătați înfometate”

Kim și Khloe Kardashian au realizat o ședință foto împreună, în care și-au expus siluetele în ținute mulate și îndrăznețe. Deși se așteptau ca fanii să le aprecieze, cele două surori ale familiei Kardashian au primit un val de critici în secțiunea de comentarii. 

Fanii nu s-au putut abține din comentarii atunci când au văzut imaginile cu cele două vedete, acestea arătând mult mai slabe. Totodată, criticile vin și după ultimele speculații apărute în presa internațională, cum că acestea ar consuma medicamente pentru slăbit. 

Citește și: Kim Kardashian refuză să îmbătrânească. La ce procedură a apelat vedeta de 41 de ani pentru a scăpa de riduri

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ciuda faptului că vedetele au negat consumul de astfel de medicamente, fanii au continuat să le critice pentru faptul că au slăbit foarte mult și că influențează femeile din întreaga lume să le urmeze exemplul, provocând probleme grave de sănătate. 

„Asta e reclamă la medicamente de slăbit”/ „Sunteți prea slabe”/ „Mâinile lui Khloe par mult mai subțiri. Mănâncă ceva că arăți oribil”/ „Bani cheltuiți degeaba”/ „Încercați să vedeți la cine se văd coastele mai repede?”/ „Când vom vedea formele acelea din nou?”/ „Arătați înfometate”/ „Cineva să le de-a de mâncare, vă rog”, sunt doar câteva din comentariile pe care surorile Kardashian le-au primit la ultimele postări de pe rețelele de socializare. 

Înainte de Met Gala, Kim Kardashian nu a pus gura pe carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. A făcut sport de două ori zi de zi

Kim Kardashian le-a povestit celor de la Vogue despre dieta pe care a ținut-o în cele trei săptămâni de dinaintea Met Gala. La prima probă a rochiei, starleta a plâns pentru că nu o cuprindea, așa că s-a decis să facă orice îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul de a o purta. Nu a consumat carbohidrați și zahăr și a făcut sport de două ori pe zi, îmbrăcată într-un costum de slăbit cu efect de saună, în care transpira abundent.

Citește și: Tratamentul pe care îl face Kim Kardashian pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen: „E dureros, dar merită”

Faptul că a povestit aceste lucruri i-a adus o mulțime de critici, aceasta fiind acuzată că promovează un stil de viață nesănătos. Pe Twitter s-au adunat o mulțime de comentarii. Unul dintre cele care s-au rostogolit cel mai mult pe internet a fost: "Să adopți o dietă atât pentru o slăbire dramatică și apoi să dai iama în mâncare nu este sănătos și nici nu merită". Alții au spus faptul că a vorbi despre un astfel de subiect la tv este dăunător și dă un exemplu negativ tinerilor și așa presați să se corespundă unor standarde nerealiste.

Vedeta de reality show a spus, totuși, că nu s-a înfometat, ci că a mâncat numai proteine și legume, renunțând de tot la carbohidrați și zahăr. Mai mult, a plusat și la capitolul sport, cu două sesiuni istovitoare zi de zi. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri