Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian, în Milano / Foto: Profimedia

Kim Kardashian, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase. Bruneta de 42 de ani nu e deloc o timidă

Kim Kardashian are 362 de milioane de urmăritori pe Instagram, pe care-i "răsfață" cu instantanee din viața ei de zi cu zi. Nu lipsesc cele în costum de baie, iar cea mai recentă postare o arată într-o astfel de ținută de plajă, la asfințit, într-o vacanță tropicală.

Deși astfel de imagini nu sunt rare pe contul miliardarei, cele mai noi o înfățișează într-un costum de baie minuscul, din două piese: un sutien negru, tip triunghi, și un slip aproape invizibil, cu imprimeu șarpe. "Riscă și vei primi", a scris ea în dreptul pozelor în care apare tolănită pe un fotoliu, pe terasă, iar internauții nu s-au putut abține să nu se gândească dacă ar fi un mesaj cu subînțeles pentru Tom Brady, cel despre care s-a spus recent că ar fi în tatonări cu Kim.

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută riscantă, făcută din 50.000 perle, la Met Gala 2023. Asistenții au roit în jurul ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dacă în urmă cu câțiva ani apărea în costum de baie în poze de paparazzi care nu o flatau deloc, acum, Kim și-a transformat corpul.

În primăvară, bruneta spunea că face și două antrenamente pe zi pentru a arăta așa cum își dorește și a-și menține tonifiat corpul voluptos care a făcut-o celebră.

Citește și: Kim și Khloe Kardashian, criticate aspru după ultimele fotografii postate pe rețelele de socializare: „Arătați înfometate”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri