Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian, Foto: Profimedia

Kim Kardashian le răspunde celor care au criticat-o că ținuta de la Met Gala nu a respectat tema impusă. Cum s-a apărat vedeta

Kim Kardashina a avut una dintre cele mai șocante apariții la evenimentul monden al anului, Met Gala, atunci când a apărut acoperită din cap până în picioare într-o ținută neagră, mulată, marca Balenciaga.

Deși intenția vedetei "Keeping up the Kardashians" a fost de a uimi publicul, fapt pentru care, cu o zi înainte a sosit în New York cu o mască de piele, fanii nu i-au apreciat ținuta și chiar au criticat-o pentru că nu a respectat tema impusă de gazda Anna Wintour: "În America: lexiconul modei".

kim kardashian (8)

Astfel, după ce a fost profund criticată pe rețelele sociale, Kim Kardashian a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de fotografii cu ținuta de la eveniment, alături de descrierea: "Ce este mai american decât un tricou din cap până în picioare?", reacția ei face trimitere la tema galei, care presupune crearea unor ținute ce celebrează și amintesc de moda americană de-a lungul timpului.

Costume Institute Benefit celebrating the opening of In America: A Lexicon of Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 13 Sep 2021
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Rochia de 1400 de ore. La ținuta spectaculoasă pe care Gabrielle Union a purtat-o la Met Gala 2021 s-a lucrat din aprilie

Ținută minimalistă, dar șocantă, a fost creată de Balenciaga și a fost inspirată de fostul ei soț, Kanye West, cunoscut pentru aparițiile în haine simple și largi.

Deși a avut chipul acoperit în totalitate de masca neagră, ce îi lăsa la vedere doar coada lungă, Kim a petrecut ore întregi în fața oglinzii, în timp ce make-up artistul ei, Mario, i-a aplicat un machiaj profesionist.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Chrissy Teigen, primele declarații despre operația estetică la care a apelat: ”Da, am făcut-o, care-i problema?”

Procesul a fost împărtășit pe Instagram, iar look-ul a putut fi văzut la petrecerea de după gala MET, unde Kim a renunțat la mască în detrimenul unor ochelari ce amintesc de cei purtați de Batman.

Kim Kardashian at Cathedrale Restaurant after MET Gala, New York, USA - 13 Sep 2021

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri