MET Gala 2021
Divertisment

MET Gala 2021, Foto: Profimedia

MET Gala 2021. Cea mai importantă seară din lumea modei. Ținutele și accesorile spectaculoase purtate pe covorul roșu

Zilele acestea au avut loc o serie de evenimente importante la Hollywood, care au culminat cu așteptata Met Gala 2021, seara în care celebritățile se iau la întrecere în cele mai extravagante ținute create de marii desgineri de modă.

Evenimenul, patronat de redactorul sef al revistei de modă, Vogue, are loc la Muzeul Metropolitan de Arta din New York. Tema de anul acesta a fost "În America: lexicul modei", iar cei care au avut ocazia de a fi invitați la această gală au trebuit să-și creeze o ținută care să respecte tema aleasă.

Scopul principal al Met Gala este unul de strângere de fonduri pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă. Deși invitațiile sunt atribuite în mare parte de Ana Wintour, este un obicei ca marile branduri să cumpere locuri la mese în valoare de sute de mii de dolari pentru a-și găzdui starurile. Un bilet costă între 30.000 și 50.000 de dolari, iar la gala de anul trecut au fost strânse 13 milioane de dolari.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Gazdele de anul acesta au fost Ana Wintour, Adam Mosseri, Ceo-ul Instagram, Tom Ford și patru vedete ale generației Z: jucătoarea de tenis, Naomi Osaka (23 de ani), actorul Timothee Chalamet (25 de ani) și cântăreața Billie Eilish (19 ani) și poeta Amanda Gorman.

Deși gala de anul acesta a fost mai restrânsă, lista a cuprins peste 300 de invitați care au impresionat cu ținutele inedite, printre ele remarcându-se Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, Jennifer Lopez, Familia Kardashian, rapperul Lil Nas X, Justin Bieber și Hailey Bieber, Gigi Hadid.

1. Jennifer Lopez

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - NYC

2. Camila Cabello și Shawn Mendes

Met Gala Red Carpet Arrivals in New York

Citește și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Senzația tenisului a strălucit într-o ținută nonconformistă

3. Rihanna

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - NYC

4. Gigi Hadid

Gigi Hadid

5. Kendall Jenner

Kendall Jenner

6. Donatella Versace și Maluma

Donatella Versace și Maluma,

7. Hailey și Justin Bieber

Justin Bieber Hailey Rhode Baldwin Bieber

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție pe covorul roșu. La 17 ani de la ruperea logodnei, cuplul "Bennifer" face furori din nou

8. Channing Tatum și Zoe Kravitz

Channing Tatum și Zoe Kravitz

9. Lil Nas X

Lil Nas X

10. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

11. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Vezi restul ținutelor de la Met Gala 2021 în GALERIA FOTO de mai jos: 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri