kkw beauty (2)
Divertisment

Kim Kardashian, Foto: Profimedia

Kim Kardashian, mesaj emoționant la 18 ani de la moartea tatălui ei: ”Dragostea nu moare niciodată!”

Despre Kim Kardashian s-ar putea spune că are totul. Are milioane de dolari în conturi, se bucură de succes de ani de zile și are patru copii pe care-i adoră. În același timp, însă, vedeta n-a trecut peste moartea tatălui său. Robert Kardashian a murit în urmă cu 18 ani, iar fosta soție a lui Kanye West a făcut public un mesaj sfâșietor.

A mai trecut un an de zile de când tatăl lui Kim Kardashian a murit, iar vedeta a făcut publice imagini inedite, însoțite de un mesaj sfâșietor.

Kim Kardashian

”În urmă cu 18 ani am trăit cea mai proastă zi din viața mea.”, a scris Kim Kardashian în dreptul unor fotografii în care apare alături de tatăl ei, marcând astfel împlinirea a 18 ani de la trecerea lui în neființă.

Citește și: Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie care sunt trendurile în materie de make-up toamna aceasta

”Dar știu, mă vezi și mă ghidezi. Dragostea nu moare niciodată. Te iubesc, tati.”, a mai scris ea în dreptul fotografiilor.

Robert Kardashian, un avocat de succes, care a devenit cunoscut după ce l-a scăpat de închisoare pe O.J Simpson într-un caz de crimă, a murit de cancer de esofag în 2003, la vârsta de 59 de ani.

Citește și: Kim Kardashian le răspunde celor care au criticat-o că ținuta de la Met Gala nu a respectat tema impusă. Cum s-a apărat vedeta

În imaginile făcute publice de Kim Kardashian, aceasta apare alături de tatăl ei, dar și de Kris Jenner, alături de surorile ei, Kourney și Khloe Kardashian. Robert și Kris au împreună și un băiat, Robert Kardashian.

Kim Kardashian2

Kim Kardashian se gândește să se întoarcă la Kanye West

În urmă cu câteva săptămâni, după ce Kim Kardashian a participat la lansarea noului album al lui Kanye West, au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta și fostul ei partener  ar încerca să-și salveze căsnicia.

Citește și: 19 celebrități miliardare. Artista care a tocmai a intrat în clubul celor mai bogate vedete din lume

”Kim nu se grăbește să divorțeze. Ea și Kanye sunt traversează acum o perioadă bună și nu se grăbesc să meargă mai departe cu divorțul.”, a dezvăluit o sursă pentru E!News.

Cei doi sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună patru copii, pentru care Kim Kardashian a cerut custodia comună, cu acordul lui Kanye West, potrivit site-ului TMZ.com, specializat în informații despre celebrități.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri