trenduri make-up
Frumusete

Trenduri make-up toamna 2021, Foto: Pinterest

Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie care sunt trendurile în materie de make-up toamna aceasta

Mario Dedivanovic, make-up artistul lui Kim Kardashian de mai bine de 12 ani, are nouă milioane de urmăritori pe Instagram, propria colecție de make-up și o experiență vastă în domeniu. Într-un interviu cu Page-Six, artistul a dezvăluit ce trenduri de make-up vor domina toamna aceasta.

„Toamna este momentul pentru a trece de la rutina simplă de vară la una mai avansată. Pe măsură ce ne apropiem de sărbători, gândiți-vă la culori mai bogate și mai îndrăznețe pe ochi și buze.”a spus Mario. „Toamna trecută, atenția s-a îndreptat spre îngrijirea pielii, care a evoluat către tendința de a obține un aspect sănătos și strălucitor al pielii, așa cum vedem acum peste tot”, a spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Anul acesta, culoarea revine, dar machiajul cu ingrediente benefice pentru îngrijirea pielii va fi cu siguranță la modă".

În ceea ce privește produsele de make-up, Mario îi sfatuiese pe oameni să învestească în produse „atemporale, care funcționează bine pentru ei indiferent de sezon și care îi fac să se simtă minunat”. Astfel, el a împărtășit cele cinci tendințe de make-up care merită încercate în acest sezon.

1. Sprâncene dese, naturale

sprancene (1)

„Sunt un mare fan al acestui trend, deoarece îmi plac sprâncenele pline, pieptănate, care nu sunt date cu prea mult fard sau creion. Pentru o vreme, tendința a constat în sprâncene foarte nefirești, aspre, așa că aceasta este o schimbare binevenită pentru mine, deoarece îmi place machiajul care îmblânzește fața.”

Citește și: Secretele de frumusețe ale divelor de la Hollywood. La ce trucuri apelează actrițele pentru a-și păstra pielea lipsită de imperfecțiuni

2. Buze mate, delicate

buze (1)

„Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la nuanțele de buze preferate, iar un finisaj delicat mat este frumos pentru toamnă. Confortul este esențial, totuși; ne-am obișnuit să ne simțim confortabili în orice, de la hainele pe care le purtăm până la formulele de machiaj pe care le alegem, iar rujul nu ar trebui să fie excepția. "

3. Tonuri de mov

mov2 (1)

„O nuanță superbă de mov prăfuit este frumoasă, indiferent dacă este purtată pe ochi, obraji sau buze sau ca un aspect monocromatic.

4. Conturul feței cu fard de obraz (tehnică numită "draping")

draping2

„Îmi place orice tehnică care sculptează și îmbunătățește ușor fața și este un semn al machiajului anilor '70”. Drapingul este în esență conturarea feței cu fard de obraz în locul produsele tradiționale de contur".

Citește și: Cum să "ștergi" 10 ani de pe chip! Trucuri pentru a părea mai tânără și mai odihnită

5. Fon de ten cu acoperire ușoară sau bb cream

ten

„Pielea proaspătă, strălucitoare, de vară se transformă în lunile de toamnă. Îmi plac cremele hidratante și bb creamurile care uniformizează tonul pielii tale fără să ofere un aspect încărcat."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri