Kim Kardashian wears Balenciaga in New York City
Divertisment

Kim Kardashian în New York City. Profimedia

Kim Kardashian, nevoită să-și anuleze petrecere de ziua de naștere. Avionul surorii sale nu a putut decola din cauza condițiilor meteo

Kim Kardashian nu s-a putut bucura de petrecerea sa aniversară, din cauza faptului că, avionul privat al surorii ei, Kylie Jenner, a fost nevoit să se întoarcă în L.A. din cauza condițiilor meteo. Familia Kardashian trebuia să sărbătorească în Las Vegas, atunci când fosta soție a lui Kanye West împlinea vârsta de 42 de ani. 

Kim Kardashian a plănuit să petreacă la Carbone în Las Vegas, împreună cu surorile sale și cu câțiva prieteni apropiați, însă lucrurile nu s-au întâmplat așa cum a vrut sărbătorita. Avionul privat al lui Kylie Jenner a fost nevoit să se se întoarcă în Los Angeles, din cauza condițiilor de vânt puternic, considerate periculoase pentru a zbura. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Vedeta de reality show a postat totul pe rețelele de socializare și, în ciuda problemei cu care s-au confruntat, acestea s-au distrat de minune în avion. În primele imagini, Kim a fost văzută urcând în avion, îmbrăcată într-o ținută sclipitoare de ziua ei de naștere. Aceasta purta o pereche de colanți mulați, concepuți dintr-un material argintiu electrizant, combinând totul cu un top foarte scurt. Ea și-a accesorizat look-ul cu un colier supradimensionat, cu un pandantiv cu cruce, iar părul său de un blond platinat a fost aranjat în bucle lejere. 

Citește și: Kim Kardashian, când nu-și editează pozele în Photoshop. Vedeta, fotografiată într-o rochie tricou la un meci de fotbal al fiului ei

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

După aceste prime fotografii, Kim a revenit pe rețelele de socializare o oră mai târziu, unde le-a spus fanilor că aceasta nu va putea ateriza în Las Vegas din cauza condițiilor meteo. 

„Avionul nostru nu a putut ateriza din cauza vântului, așa că petrecerea noastră și concertul lui @usher nu are loc”, a spus Kim Kardashian pe contul său de Instagram. 

Cu toate acestea, Kim nu s-a dus acasă, ci a continuat petrecerea la un fast-food celebru din Los Angeles, alături de familia și prietenii ei. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, amendă de 1,26 milioane de dolari pentru promovarea frauduloasă a unei criptomonede

Kim Kardashian a acceptat să plătească 1,26 milioane de dolari pentru că a promovat o criptomonedă pe contul ei de Instagram fără a menţiona că a fost plătită pentru acest lucru, a anunţat Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), relatează AFP, potrivit Agerpres.

Autoritatea o acuză pe vedeta de televiziune, influencer şi femeie de afaceri că a făcut reclamă unor active în criptomonede, omițând să precizeze că a fost plătită cu 250.000 de dolari de către platforma respectivă pentru această reclamă.

Citește: Momentul în care Kim Kardashian sare pe scări pentru că nu le poate urca, din cauza rochiei prea strâmte. Imaginile sunt virale

Amenda include o penalizare de un milion de dolari, precum şi o majorare cu 260.000 de dolari reprezentând suma primită de Kim Kardashian, şi dobânzi. Fosta soţie a rapperului Kanye West, care a acceptat să coopereze cu SEC, s-a angajat, de asemenea, să nu promoveze criptoactive timp de trei ani.

„Acest caz ne reaminteşte că atunci când celebrități sau influenceri promovează oportunităţi de investiţii, inclusiv criptoactive, acest lucru nu înseamnă că acele produse de investiţii sunt bune pentru toţi investitorii", a declarat Gary Gensler, şeful SEC, într-un comunicat. „Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile şi oportunităţile potenţiale ale unei investiţii în lumina obiectivelor lor financiare", a adăugat Gensler.

Kim Kardashian are o avere personală de 1,8 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Vedeta americană are 331 de milioane de urmăritori pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri