Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, apariție plină de senzualiate într-o salopetă mulată cu animal print. Vedeta a atras toate privirile în Milano

Kim Kardashian a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano, purtând una dintre cele mai îndrăznețe ținute din garderoba sa. Vedeta de reality și-a etalat silueta de invidiat într-o salopetă mulată cu animal print, fiind în centrul atenției la evenimentul de fashion italian. 

Zilele trecute, Kim Kardashian a călătorit în Italia, acolo unde a participat la Săptămâna Modei de la Milano, alături de fiica ei cea mare, North West. După evenimentul de fashion, cele două au fost surprinse luând cina la un restaurant de lux, unde fosta soție a lui Kanye West și-a etalat formele voluptoase într-o ținută impresionantă. 

Kim Kardashian la Săptămâna Modei de la Milano/ Profimedia
Kim Kardashian la Săptămâna Modei de la Milano/ Profimedia

Citește și: Kim Kardashian seamănă din ce în ce mai mult cu o păpușă Barbie. Vedeta, într-o rochie mini roz pe rețelele de socializare

Îmbrăcată într-o salopetă mulată cu animal print, pe care a asortat-o cu o haină de blană lungă și o geantă mini, Kim a petrecut momente de calitate alături de fiica ei în vârstă de nouă ani.  În același timp, North West a purtat o pereche de pantaloni din piele și un tricou alb oversize. 

Kim Kardashian la Săptămâna Modei de la Milano/ Profimedia
Kim Kardashian la Săptămâna Modei de la Milano/ Profimedia

Ce tratament folosește Kim Kardashian pentru a scăpa de riduri

Kim Kardashian a dezvăluit recent ce tratament folosește pentru a scăpa de riduri. De curând, vedeta a fost supusă unei proceduri revoluționare cu lumină intens pulsată, ce ajută la eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele de socializare.

Astfel, în cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a mărturisit că a încercat terapia BroadBand Light, o procedură revoluționară, ce ajută la ameliorarea semnelor de pe față, precum acnee, rozacee, pete care apar odată cu înaintarea în vârstă ori sunt cauzate de soare, dar și riduri fine. De asemenea, ea a dezvăluit că tratamentul facial a durat doar cinci minute.

Citește și: Kim Kardashian a devenit fana salopetelor mulate după ce a slăbit 10 kilograme. Vedeta de 41 de ani, pozată într-o ținută super strâmtă

Totodată, ea a mărturisit că „este obsedată de tratamentele faciale și de îngrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit să împărtășească cu fanii ei procedurile la care apelează.

Etichete: kim kardashian

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri