Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia

Kim Kardashian, prima apariție publică împreună cu noul ei iubit. Vedeta și Odell Beckham Jr. nu-și mai ascund relația

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr. și-au confirmat relația la o lună după ce s-a aflat că cei doi formează un cuplu de mai bine de cinci luni. Vedeta și jucătorul de fotbal american, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani, au plecat împreună de la petrecerea Vanity Fair, care a avut loc după Premiile Oscar. 

În luna februarie, o sursă a declarat pentru UsWeekly că fosta soție a lui Kanye West are o relație cu Odell de câteva luni. În ciuda faptului că apropiatul celor doi a declarat că aceștia își doresc să își țină relația de parte de lumina reflectoarelor, Kim și sportivul american s-au afișat împreună la petrecerea Vanity Fair. 

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia
Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia

Citește și: Kim Kardashian, seducătoare într-o rochie mulată din dantelă. Vedeta a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Potrivit publicației Mirror, cei doi au petrecut toată seara împreună și au fost extrem de apropiați. Kim a strălucit într-o rochie lungă de culoarea șampaniei, în stil avangardist, care i-a pus formele voluptoase în evidență. Ea a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce părăsea evenimentul care a avut loc la Wallis Annenberg Center the Performing Arts din Beverly Hills, California, împreună cu jucătorul de la Baltimore Ravens. 

Seara lor nu s-a terminat după petrecerea de la Vanity Fair, publica Page Six dezvăluind că ce doi s-au îndreptat către petrecerea organizată de Beyonce și Jay-Z. 

Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia
Kim Kardashian și Odell Beckham Jr./ Profimedia

Primele zvonuri privind o relație între Kim Kardashian și Odell au apărut în septembrie 2023. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de partenera lui Lauren Wood, alături de care are și un fiu, Zydn, născut în februarie 2022.

Relația lor a devenit tot mai serioasă, iar în februarie o sursă a declarat că fotbalistul nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor sau să apară în presă, așa cum s-a întâmplat atunci când Kim Kardashian era căsătorită cu rapperul Kanye West: „Este o persoană mai discretă decât Kardashian”. 

Citește și: Regula pe care Kim Kardashian i-a impus-o Biancăi Censori atunci când iese cu fiica ei. Cum s-a afișat soția lui Kanye cu North

Conform Daily Mail, numele lui Odell a fost asociat cu cel al surorii vedetei, acesta având o pasiune pentru Khloe Kardashian în urmă cu opt ani, în 2016. De asemenea, sportivul pare să fie un apropiat al familiei Kardashian, întrucât acesta a lucrat cu sora ei mai mică, Kendall Jenner, la o campanie pentru o pastă de dinți lansată în 2021.

„Kim face eforturi pentru a fi cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, cel puțin pentru moment”, a mai precizat un apropiat al vedetei, adăugând: „Vrea să-și protejeze viața personală mai mult decât a făcut-o până acum”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?