Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, seducătoare într-o rochie mulată din dantelă. Vedeta a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Kim Kardashian a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris, unde și-a etalat formele voluptoase într-o rochie din dantelă neagră. Vedeta nu a putut trece neobservată, având în vedere că piesa vestimentară s-a mulat perfect pe silueta sa. 

Vedeta de reality show, devenit antreprenoare de succes, și-a pus în valoare atuurile fizice care au făcut-o celebră. Fosta soție a lui Kanye West a fost ajutată de stilistul ei Danielle Levi, care i-a ales o rochie semnată Balenciaga, extrem de mulată și în același timp foarte elegantă. Spatele gol a fost pus în evidență de o coafură simplă, dar de efect, hairstylistul ei, Chris Appleton, prinzându-i o coadă perfectă la spate. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

De asemenea, întregul look a fost completat și de machiajul inedit, realizat de Ariel Tejada, care lucrează și cu sora lui Kim, Kylie Jenner.

Citește și: Cum arată părul lui Kim Kardashian fără extensii. Vedeta a fost dată de gol chiar de fiica sa

Kim Kardashian a dezvăluit că fizicul ei se datorează antrenamentelor intense la sala de sport, coordonate de fondatorul aplicației CrushIt, Senada Greca, în vârstă de 40 de ani.

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

„Nimic nu se compară cu un antrenament de 2 ore cu Senada Greca”, a scris ea pe rețeaua socială.

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Într-un interviu pentru o revistă de modă și frumusețe, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că cel mai mare complex al ei sunt mâinile, declarând că le „urăște” pentru că sunt „încrețite și grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre îmbătrânire și acceptare în cel mai nou număr al publicației.

„Sunt împăcată să nu fiu perfectă, dar înainte nu eram așa. Îmi urăsc mâinile pentru că sunt încrețite și grosolane”, a declarat mama a patru copii, adăugând: „Mi-am trăit viața, am schimbat atât de multe scutece și mi-am îmbrățișat copiii cu aceste mâini, așa că sunt de acord cu ele acum.”

Citește și: Tratamentul pe care îl face Kim Kardashian pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen: „E dureros, dar merită”

„Îmbătrânirea nu înseamnă că mă voi strădui să ating perfecțiunea, dar ajungi într-un punct în care spui: „Sănătatea mea este mai importantă decât orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian.

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o împletitură de bandă până la podea, în timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat că, deși este împăcată cu aspectul său fizic, „ar face orice pentru a arăta și pentru a se simți tânără”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?