Kim Kardashian
Actualitate

Kim Kardashian / Credit foto: Profimedia Images

Cine este noul iubit al lui Kim Kardashian. Cei doi sunt împreună de cinci luni: „Relația lor e tot mai serioasă”

Relația dintre Kim Kardashian și Odell Beckham devine tot mai serioasă, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la UsWeekly. Cei doi se întâlnesc deja de cinci luni, dar își doresc foarte tare să-și păstreze povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

Kim Kardashian, care a divorțat oficial de Kanye West în noiembrie 2022, și-a refăcut viața sentimentală alături de jucătorul de fotbal american Odell Beckham, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Odell Beckham Jr.

Potrivit sursei citate, cei doi se întâlnesc deja de cinci luni, iar relația dintre ei devine tot mai serioasă.

Odell este o persoană mai discretă decât Kardashian”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, explicând că el nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor sau să apară în presă, așa cum s-a întâmplat atunci când Kim Kardashian era căsătorită cu rapperul Kanye West.

Citește și: Kim Kardashian s-a tatuat, după ce a susținut că nu va face niciodată așa ceva: „Nu pui un autocolant pe un Bentley”

Conform Daily Mail, numele lui Odell a fost asociat cu cel al surorii vedetei, acesta având o pasiune pentru Khloe Kardashian în urmă cu opt ani, în 2016.

Kim Kardashian

De asemenea, Odell pare să fie un apropiat al familiei Kardashian, întrucât acesta a lucrat cu sora ei mai mică, Kendall Jenner, la o campanie pentru o pastă de dinți lansată în 2021.

Surse apropiate susțin că cei doi au fost prezenți la petrecerea dată înainte de a fi decernate premiile Grammy, iar aceștia au părut extrem de îndrăgostiți.

Citește și: Cum arată părul lui Kim Kardashian fără extensii. Vedeta a fost dată de gol chiar de fiica sa

„Kim face eforturi pentru a fi cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, cel puțin pentru moment”, a mai precizat un apropiat al vedetei, adăugând: „Vrea să-și protejeze viața personală mai mult decât a făcut-o până acum”.

Primele zvonuri privind o relație între Kim Kardashian și Odell au apărut în septembrie 2023. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de partenera lui Lauren Wood, alături de care are și un fiu, Zydn, născut în februarie 2022.

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West în 2022

Kim Kardashian a devenit oficial singură în luna martie a anului 2023, după ce un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014, informează AFP.

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanţei prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei.

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", s-a opus acestei despărţiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorţul în 2022, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri