Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian refuză să îmbătrânească. La ce procedură a apelat vedeta de 41 de ani pentru a scăpa de riduri

Kim Kardashian, vedeta în vârstă de 41 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, însă pentru a se menține într-o formă fizică de invidiat, ea apelează la ajutorul specialiștilor și nu se teme să recunoască acest lucru.

De curând, Kim Kardashian a mers la dr. Ashkan Ghavami, unde a fost supusă unei proceduri revoluționare cu lumină intens pulsată, ce ajută la eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire. Evident, întreg momentul a fost filmat și făcut public pe rețelele sociale.

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, în cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a mărturisit că a încercat terapia BroadBand Light, o procedură revoluționară, ce ajută la ameliorarea semnelor de pe față, precum acnee, rozacee, pete care apar odată cu înaintarea în vârstă ori sunt cauzate de soare, dar și riduri fine. De asemenea, ea a dezvăluit că treatamentul facial a durat doar cinci minute.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Totodată, ea a mărturisit că ”este obserdată de tratamentele faciale și de îngrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit să împărtășească cu fanii ei procedurile la care apelează.

Kim Kardashian a slăbit mai bine de cinci kilograme în ultimele luni

După ce a fost criticată pentru că a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, doar pentru a intra în celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvăluit că a mai slăbit încă două kilograme și jumătate. A ajuns la greutatea mult dorită și și-a schimbat stilul de viață.

Îmbrăcată într-o pereche de colanți colorați și foarte mulați, și un top alb, cu vedere la abdomen, Kim a apărut la o emisiune tv în care a povestit și despre celebra rochie a lui Marilyn Monroe, despre care s-a scris pe rețelele sociale că ar fi distrus-o. Aceasta a negat cu vehemență că ar fi stricat în vreun fel ținuta: „Am lucrat foarte bine cu Ripley's (muzeul unde este ținută rochia - n.r.). Au existat oameni cu mănuși care au pus-o pe mine”, a zis vedeta. Aceasta a mai adăugat și că a avut rochia pe ea doar 3-4 minute, cât a urcat scările Muzeului Metropolitan de Artă.

Citește și: Niciodată n-a fost atât de slabă! Kim Kardashian, apariție spectaculoasă la 41 de ani, într-o salopetă ultra mulată

Despre kilogramele date jos pentru a putea îmbrăca rochia legendară, precum și despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: „M-am uitat la această oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare să îmbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am învățat multe despre sănătatea mea și despre stilul de viață, pentru că și după eveniment am continuat să mănânc foarte sănătos, iar acum am 9,5 kilograme în minus. Consumam mult junk food și nici nu-mi dădeam seama; mulți cartofi prăjiți. Mi-am schimbat complet stilul de viață”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?