Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian și North West/ Profimedia

Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Kim Kardashian și fiica sa North, pe care o împarte cu fostul soț, Kanye West, au atras toate privirile zilele trecute la Săptămâna Modei de la Paris. Cele două au purtat ținute asortate, în timp ce accesoriul de nas a fost „cireașa de pe tort” a look-ului lor. 

După ce Kim, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut apariția miercuri la prezentarea brandului Balenciaga, vedeta de reality show și fiica sa, în vârstă de nouă ani, au întors capetele la show-ul Jean Paul Gaultier. Cele două și-au asortat peisele vestimentare, North purtând o cămașă albă și o fustă până la genunchi în dungi, pe care a combinat-o cu o vestă în același model. Puștoaica și-a completat look-ul cu o pereche de ghete negre din piele și o poșetă din același material cu ținuta.

Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Kim Kardashian și North West/ Profimedia

În același timp, mama ei a optat pentru o rochie în dungi, semnată Jean Paul Gaultier, având același model cu ansamblul purtat de fiica sa. În zona bustului, rochia lui Kim a avut un corset asemănător sutienului, care i-a pus decolteul în evidență. Ambele au avut ochelari de soare identi și un accesoriu pentru nas care s-a completat perfect cu restul bijuteriilor purtate de aceastea. 

Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Kim Kardashian este o mamă implicată. Cum a apărut vedeta la meciul de fotbal al fiului ei

Aceasta nu este prima prezentare de modă la care a participat puștoaica. North s-a alăturat părinților ei pentru prima dată în primul rând la spectacolele Balenciaga și Givenchy în 2014, când avea doar 15 luni. Ea a cântat la prezentarea Yeezy a tatălui Kanye West la Paris în 2020 și a fost așezată alături de Anna Wintour la mai multe spectacole de-a lungul anilor.

North West este singura persoană care o intimidează pe Kim Kardashian

Kim Kardashian a dezvăluit în timpul unui interviu cine o intimidează cel mai mult, iar toți au rămas suprinși de răspunsul vedetei. Potrivit acesteia, fiica ei, North, în vârstă de doar nouă ani, este singura persoană care o poate inimida. 

În vârstă de 41 de ani, Kim Kardashian este o personalitate foarte puternică din showbiz-ul de peste ocean. Aceasta a știut tot timpul să-și impună punctul de vedere și lucrurile au ieșit mereu așa cum și-a dorit. Însă, există o persoană în viața ei care știe să o pună la punct și reușește să obțină orice de la ea. Potrivit vedetei, fiica ei North, pe care o are cu fostul soț, rapperul Kanye West, este slăbiciunea ei. 

Citește și: Cum arată cel mai expus copil de pe planetă. North West, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, un copil super talentat

„Cine mă intimidează? Voiam să spun politicienii, dar nu o fac. Poate doar fiica mea, North”, a răspuns Kim. Aceasta a continuat spunând că „North West este fiica lui Kanye West” înainte de a adăuga în glumă: „Uită asta, ea este geamăna lui”.

De curând, Kim Kardashian a avut o discuție publică cu fiica ei North, după ce tânăra a făcut un live pe TikTok fără permisiunea ei. 

„În casa mea, există reguli. S-a simțit foarte rău din cauza asta și mi-a cerut scuze. Ea a spus: „Am văzut pe TikTok că am avut probleme și îmi pare foarte rău.” Și a înțeles”, a explicat Kim. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri