Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian s-a tatuat, după ce a susținut că nu va face niciodată așa ceva: „Nu pui un autocolant pe un Bentley”

Kim Kardashian s-a răzgândit în privința tatuajelor, deși a susținut în nenumărate rânduri că nu-și va face niciodată așa ceva. Vedeta și-a tatuat buza inferioară imediat după show-ul emblematic din cadrul emisiunii ”Saturday Night Live”. 

În cel ma recent episod din „The Kardashians”, Kim Kardashian a fost surprinsă în timpul unei discuții cu hairstylistul ei, Chris Appleton, în care și-a exprimat dorința de a se tatua: „După concert, ne facem tatuaje?”, a spus vedeta, iar Chris, vizibil surprins a răspuns: „O, Doamne, e perfect. Stai, își vei face până la urmă un tatuaj?”. 

Citește și: Kim Kardashian, oripilată de obiceiul fiicei sale. Ce îi place lui North să mănânce: „Respirația ta mă face să plâng”

Hairstylistul i-a sugerat apoi lui Kim să-și fac un tatuaj pe degetul mic de la picior, iar vedeta a spus: „Nu. Nu îmi voi face tatuaje pe picioare”. Fosta soție a lui Kanye West a dezvăluit apoi că și-a făcut deja primul ei tatuaj, arătându-și buza inferioară: „E ceva ce nu știți despre mine. Este un semn infinit.”

@gaymanwithaspraytan #greenscreen #kimkardashian #kardashians #thekardashians ♬ original sound - Gay Man with a Spray Tan

Ea a recunoscut că și-a făcut tatuajul în noaptea în care a participat la show-ul din cadrul emisiunii Saturday Night Live: „Am mers cu prietenii mei și ne-am făcut câte un tatuaj. Ei și-au făcut pe mâini și atunci m-am gândit că eu nu vreau să am unul la vedere. Dar, într-un final am pus un autocolant pe un Bentley. Dar nimeni nu a știut, nimeni nu l-a văzut. Câteodată uit de el și îl văd doar atunci când folosesc ață dentară”.

Kim Kardashian și-a făcut un tatuaj/ Foto: Captură video TikTok
Kim Kardashian și-a făcut un tatuaj/ Foto: Captură video TikTok

Citește și: Cum arată părul lui Kim Kardashian fără extensii. Vedeta a fost dată de gol chiar de fiica sa

Apoi, în cadrul ediției din „The Kardashians”, a fost redat un videoclip care o arată pe Kim în momentul când și-a făcut tatuajul: „Așa sărbătorești SNL, făcându-ți un tatuaj la 4:30 dimineața”. 

@tanaslaughter Kim Kardashian tells why she doesn't have any tattoos, December 2009 #kimkardashian #wendywilliams #khloekardashian #popculture #2000s ♬ som original - tana

Gestul vedetei vine după ce a susținut clar și răspicat că nu se va tatua niciodată. Răspunsul ei a devenit viral atunci când a fost întrebată în cadrul unui interviu dacă își va face un tatuaj: „Nu pui niciodată un autocolant pe un Bentley”.

Etichete: vedete , kim kardashian , tatuaj

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri