Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian și North West/ Profimedia

Kim Kardashian, oripilată de obiceiul fiicei sale. Ce îi place lui North să mănânce: „Respirația ta mă face să plâng”

Kim Kardashian este mamă a patru copii, pe care îi împarte cu fostul ei soț, Kanye West. North este cea mai mare, având 10 ani, și are deja o carieră în mediul online. Puștoaica are un cont comun cu mama sa pe TikTok, unde a strâns peste 17 milioane de urmăritori. 

Mai mult, fiica celebrului rapper a început să apară din ce în ce mai des în serialul „Kardashians” alături de familia ei. Personalitatea sa aparte nu poate trece neobservată, iar acest lucru s-a văzut și în cel mai recent episod al reality show-ului. 

Kim Kardashian și North West/ Profimedia
Kim Kardashian și North West/ Profimedia

Citește și: De ce North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian, preferă să stea cu tatăl ei, Kanye West

Tânăra în vârstă de 10 ani a reușit să-și „oripileze” mama în timp ce se aflau în bucătărie și pregăteau prânzul. North a fost surprinsă mâncând o ceapă crudă exact ca pe un măr, iar Kim, în vârstă de 43 de ani, a reacționat imediat: „Poți să o mănânci așa?”. Puștoaica a continuat să-și savureze gustarea, înainte de a-i oferi mamei sale o mușcătură: „Vrei să guști?”. 

Kim a refuzat categoric și a început să râdă: „Nu, mulțumesc”. Ea a continuat să spună în fața camerelor că North are acest obicei de a mânca legumele ca pe fructe: „Mănâncă ceapa ca pe un măr. Mă șochează”. 

North West/ Profimedia
North West/ Profimedia

Ulterior, într-o altă scenă care a apărut în episodul din „Kardashians”, Kim este surprinsă când îi spune fiice sale că respirația ei miroase a ceapă: „Doamne, respirația ta mă face să plâng. Ochii mei sunt literalmente în lacrimi”. 

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Scena a fost publicată și pe rețelele de socializare, unde a stârnit o mulțime de reacții. Unii au fost șocați că North poate mânca așa ceva, însă au existat și persoane care au susținut că nu este chiar atât de neobișnuit. 

„E uimitor cum mănâncă ceapa așa”, a scris cineva în secțiunea de comentarii, în timp ce altul a spus: „A mânca o ceapă ca pe un măr este o nebunie”. 

„Și mie îmi place ceapa. Nu e atât de ciudat să o mănânci așa”, a scris un alt utilizator. „Ceapa crudă este foarte benefică pentru sănătate”, a comentat altul.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri