kourtney kardashian
Divertisment

Kourtney Kardashian este cea mai mare dintre surorile Kardashian-Jenner. / Foto: Instagram

Kourtney Kardashian, concurență serioasă pentru sora ei, Kim. Bruneta de 42 de ani s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Kourtney Kardashian și logodnicul ei, rockerul Travis Barker, se bucură de o vacanță superbă în Mexic. Mare iubitoare de plajă și colecționară de costume de baie, la fel ca surorile sale, Kourtney a făcut o adevărată paradă în însoritul Cabo San Lucas.

Citește și: Kourtney Kardashian, cadou de milioane pentru logodnicul ei Travis Barker. „Când fata visurilor tale îți oferă mașina visurilor tale”

Cea mai mare dintre surorile Kardashian-Jenner nu a fost zgârcită când a venit vorba de împărtășit instantanee incitante cu fanii ei de pe Instagram. Bruneta de 42 ani s-a pozat în oglindă, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul și multicolor. Mulți ar putea spune că-i face concurență serioasă lui Kim, cea mai faimoasă figură din clanul Kardashian, recunoscută pentru aparițiile sexy.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mândră de silueta și de formele ei, Kourtney, care este și mama a trei copii, s-a arătat în toată splendoarea. Fani și vedete i-au scris nenumărate comentarii în dreptul pozelor din vacanță, necontenind cu laudele pentru cât de bine și de tânără arată.

Citește și: Transformarea lui Khloe Kardashian. Cât de mult s-a schimbat în 10 ani: Am avut multă vreme o relație nesănătoasă cu mâncarea

Kourtney Kardashian este logodită cu rockerul Travis Barker

logodna kourtney (3)

După o relație cu suișuri și coborâșuri, întinsă pe mulți ani, cu tatăl copiilor ei, Scott Disick, Kourtney Kardashian pare mai decisă ca oricând să ajungă la altar. De curând, rockerul Travis Barker a cerut-o de soție și i-a pus pe deget un inel de peste un milion de dolari.

După doar un an de relație, toboșarul trupei Blink-182 a făcut pasul cel mare și i-a oferit inelul de logodnă lui Kourtney. Muzicianul vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că își dorește să-și petreacă restul vieții alături de aleasa lui.

Kourtney a fost cerută în căsătorie într-un cadru romantic, pe plajă, unde Travis a amplasat o inimă enormă, realizată din trandafiri roșii, în jurul cărora au fost așezate numeroase lumânări albe. După ce și-a dus iubita pe malul oceanului, în mijlocul miilor de trandafiri, muzicianul și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel cu diamant oval.

„Întrebarea nu a fost niciodată dacă se vor logodi, a fost mai degrabă când. Travis o adoră pe Kourtney. O tratează ca pe o prințesă și este un tip grozav”, au povestit prietenii cuplului.

 

Foto: Instagram, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri