Kourtney Kardashian și Travis Barker/ Profimedia
Divertisment

Kourtney Kardashian și Travis Barker/ Profimedia

Kourtney Kardashian și Travis Barker, criticați pentru comportamentul „grotesc” de pe covorul roșu de la Emmy: „E dezgustător”

Kourtney Kardashian și Travis Barker au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu de când au devenit părinți, iar comportamentul lor a fost aspru criticat în mediul online. Vedeta de reality și muzicianul nu s-au abținut din săruturi pasionale, iar utilizatorii rețelelor de socializare i-au catalogat drept „degustători”. 

Cuplul, care s-a căsătorit în 2022 în Portofino, și-a făcut apariția pe covorul roșu de la premiile Emmy, atrăgând atenția cu modul în care și-a exprimat afecțiunea. Cei doi s-au sărutat pasional, lingându-se fără jenă în fața fotoreporterilor și a celorlalți invitați. 

Citește și: Ținuta excentrică purtată de Kourtney Kardashian în ziua de Crăciun: „Nu mi se mai potrivește nimic din dulap”

Deși Kourtney și Travis au vrut doar să-și exprime dragostea unul față de celălalt, gesturile lor au părut „grotești” pentru fanii care au urmărit evenimentul, considerând că aceștia sunt „lipsiți de respect” și „dezgustători”. 

Kourtney Kardashian și Travis Barker/ Profimedia
Kourtney Kardashian și Travis Barker/ Profimedia

„Ei tot încearcă să le arate oamenilor cât de cool sunt, e jenant”/ „Zici că ne prezintă un anunț de hepatită”/ „Oribil!Îmi pare rău pentru copiii lor”/ „Nu mă deranjează Kourtney, dar e dezgustător cum se ling de fiecare dată în public”/ „De ce trebuie neapărat să vedem asta când apar ei la evenimente. Este foarte urât”/ „Ea pare să se distreze. Personal, stilul lui de sărutat pare a fi tipul de coșmar în care un monstru încearcă să-ți mănânce fața, dar fiecare cu ce-i place”, sunt câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la fotografiile publicate în mediul online. 

Citește și: Cum se menține în formă Kourtney Kardashian după sarcină. Vedeta s-a întors la sala la doar două luni de la nașterea lui Rocky

Jess Ponce III, autorul cărții „AWESOME” și expert în limbajul corpului, a analizat apariția celor doi pe covorul roșu și a dezvăluit pentru publicația The Mirror: „Kourtney Kardashian și Travis Barker au apărut pe covorul roșu la Emmy în stilul lor caracteristic. Ei s-au comportat la fel ca întotdeauna și sunt cunoscuți pentru faptul că își arată afecțiunea în public. S-au privit în ochi profund și s-au sărutat pasional, transmițând parcă mesajul: „Să nu credeți că dacă am făcut un copil am îmblânzit atitudinea adolescentină.” Ei sunt încă un spectacol și iubesc fiecare moment”. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri