Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram
Divertisment

Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram

Cum se menține în formă Kourtney Kardashian după sarcină. Vedeta s-a întors la sala la doar două luni de la nașterea lui Rocky

Kourtney Kardashian a devenit mămică pentru a patra oară în urmă cu două luni, atunci când și-a întâmpinat primul copil cu actualul ei soț, Travis Barker. Vedeta nu a stat mult pe gânduri și a fugit în sala de fitness, pentru a-și recăpăta rapid silueta pe care o avea înainte de sarcină. 

Într-o postare publicată pe contul ei de Instagram, Kourtney, în vârstă de 44 de ani, a detaliat planul de antrenament pe care îl are de când e proaspătă mămică. Ea a imortalizat și prima zi la sală după o două luni cu un videoclip alb-negru, în care apare pe banda de alergare. 

„Șapte săptămâni de la naștere: prima zi de sală”, se arată în subtitrarea videoclipului postat de sora lui Kim Kardashian. 

Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram
Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram

Citește și: Kourtney Kardashian și Travis Barker, primele imagini de la nunta impresionantă din Portofino: „Fericiți pentru totdeauna”

Vedeta, care este mamă a patru copii, a spus că își reia antrenamentele ușor, optând doar pentru 30 de minune pe banda de alergare, la viteza 3.0, cu o înclinație de 30 de cm. Kourtney a subliniat faptul că este important ca proaspetele mămici să fie blânde cu ele și să aibă încredere în procesul de slăbire. 

„Ușor, fără presiuni pe voi, mame. Corpul vostru se vindecă, nu e o cursă”, a mai scris Kourtney. 

Kourtney și Travis și-au întâmpinat fiul, Rocky Thirteen Barker, pe 1 noiembrie. De atunci, vedeta a stat departe de ochii publicului, bucurându-se în liniște de bebelușul său. Ea încă nu a postat prima imagine cu Rocky pe rețelele de socializare, iar un specialist în PR a explicat pentru The Mirror că „din moment ce o mare parte din viața ei a fost afișată pe internet, acum, Kourtney vrea să se bucure de acele momente cu Travis în propria lor bulă de sticlă, feriți de ochii curioșilor”. 

Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram
Kourtney Kardashian/ Foto: Instagram

Citește și: Kourtney Kardashian, concurență serioasă pentru sora ei, Kim. Bruneta de 42 de ani s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Cu doar o lună înainte de naștere, vedeta de televiziune a avut câteva probleme cu sarcina și a ajuns de urgență la spital unde a fost supusă unei operații pentru a salva viața bebelușului. Când soțul ei, Travis, a auzit vestea, acesta și-a anulat toate concertele pentru a fi alături de partenera lui. Din fericire, operația a decurs fără probleme, iar Kourtney a adus pe lume un băiețel sănătos la scurt timp după intervenție.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?