Kris Jenner
Divertisment

Kris Jenner / Getty Images

Kris Jenner a rupt tăcerea despre momentul în care l-a înșelat pe Robert Kardashian: „Cel mai mare regret din viața mea”

Kris Jenner, în vârstă de 67 de ani, se mândrește cu multe lucruri din viața ei, însă există și ceva care îi „umbrește” fericirea. Mai exact, ea regretă că l-a înșelat pe Robert Kardashian.

În cadrul unui nou episod al show-ului „The Kardashians”, în timpul unei discuții pe care o avea cu fiica ei, Khloe, Kris a abordat subiectul infidelității, spunând că „cel mai mare regret din viața ei” este faptul că l-a înșelat pe Robert Kardashian Sr. cu Caitlyn Jenner.

Citește și: Kris Jenner nu are voie să dezvăluie detalii despre nunta lui Kourtney Kardashian: „Voi avea mari probleme dacă spun ceva”

Dezvăluirea a venit în timp ce acestea vorbeau despre Tristan Thompson, fostul partener al lui Khloe, iar aceasta a întrebat-o pe mama ei: „Ce aveai în minte când ai înșelat?”, adăugând: „Când ai făcut asta cu tata, când aveai patru copii și o familie? Da, știu că erai tânără”.

Kris i-a răspuns la întrebare extrem de calm, subliniind faptul că era, într-adevăr, foarte tânără și prostuță, întrucât nu înțelegea consecințele faptelor ei.

Khloe Kardashian și Kris Jenner

Răspunsul ei nu a mulțumit-o pe Khloe, care a continuat șirul întrebărilor: „Dar ce nu făcea tata astfel încât să cauți în altă parte?”

Citește și: Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie care sunt trendurile în materie de make-up toamna aceasta

„Nu știu, a fost un soț și un tată grozav. Cred că am simțit doar că „iarba e mai verde în altă parte” și am făcut o greșeală uriașă. Este cel mai mare regret al vieții mei”, i-a răspuns Kris.

Kris Jenner / Profimedia Images

De asemnea,  Kris a vorbit despre motivele pentru care speră ca fiica ei să se gândească bine înainte de a renunța la orice legătură cu Tristan, care este tatăl copiilor ei, True, de cinci ani și Tatum, de 13 luni.

Citește și: Rar poate fi văzută nemachiată. Kris Jenner, fotografiată într-o zi obișnuită, departe de lumina reflectoarelor

Când am divorțat, eu și Robert am devenit cei mai buni prieteni. Vorbeam la telefon în fiecare zi, ne ajutam cu tot felul de lucruri, nu aveam regrete. Vreau să fie atentă când ia astfel de decizii, când trebuie să lase pe cineva să plece”, a mai spus aceasta.

De cealaltă parte, Kris a subliniat că poate că regretă că a fost infidelă, însă, în cele din urmă lucrurile au mers bine.

Citește și: Kim Kardashian le răspunde celor care au criticat-o că ținuta de la Met Gala nu a respectat tema impusă. Cum s-a apărat vedeta

„Nu sunt mândră de felul în care m-am purtat atunci, dar știi ceva? Totul se întâmplă cu un motiv. Chiar cred că Dumnezeu a avut un plan, iar, fără să se fi întâmplat toată această poveste, Kendal și Kylie nu ar fi existat”, a încheiat ea. 

Robert Kardashian, un avocat de succes, care a devenit cunoscut după ce l-a scăpat de închisoare pe O.J Simpson într-un caz de crimă, a murit de cancer de esofag în 2003, la vârsta de 59 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri