KYLIE JENNER PIA MIA
Divertisment

Alba ca Zăpada, varianta Hollywood… În ce ținute au luat cina Kylie Jenner și cea mai bună prietenă a ei

Puține dintre noi am fi ales pentru o cină în oraș ținutele pentru care au optat Kylie Jenner și cea mai bună prietenă a ei, Pia Mia. Însă Hollywood-ul funcționează după alte reguli, așa că orice ținută este acceptată.

Kylie Jenner, cea mai mica dintre surorile lui Kim Kardashian, și-a făcut apariția într-un outfit incendiar, la unul dintre cele mai selecte restaurante din Los Angeles.

*EXCLUSIVE* Kylie Jenner Shines in White for dinner with Pia Mia at The Nice Guy

VEZI SI: Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la piscină. Vedeta și-a etalat trupul super tonifiat într-un costum de baie galben

Vedeta pare o Alba ca Zăpada în varianta modernă, a la Hollywood. Kylie a fost practic imposibil de ignorat într-o rochie albă ultra scurtă, combinată cu un palton pufos, care pare o pelerină din povești, și o poșetă strălucitoare, ca de prințesă.

În schimb, prietena ei, Pia Mia, a ales o ținută roz din cap până în picioare, un fel de… Zâna Scutecel a Instagramului.

*EXCLUSIVE* Kylie Jenner Shines in White for dinner with Pia Mia at The Nice Guy

De curând, un chirurg de la Hollywood a dezvăluit că mezina clanului Kardashian ar fi suferit multiple operații estetice pentru a ajunge la forma la care este în prezent.

„Cred că i s-a modelat bărbia, i s-a îndepărtat grăsimea bucală și i-au fost ridicate tâmplele prin ridicarea sprâncenelor. De asemenea, pare să fi apelat la rinoplastie și la injectarea buzelor cu acid."


Cu toate acestea, Kylie Jenner nu recunoaște să fi avut alte intervenții estetice cu excepția celei de mărire a buzelor.

Etichete: tinute , kylie jenner , pia mia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri