Celebrity Selfies
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Kylie Jenner, în cea mai mulată rochie din latex, decoltată în față, decupată la spate. S-a asigurat că e pozată din toate unghiurile

Kylie Jenner și-a lansat o nouă afacere și a dat o petrecere la care doar ea putea fi în centrul atenției. Mezina clanului Kardashian-Jenner s-a asigurat că tote privirile sunt la ea, așa că alegerea vestimentară a fost pe măsură.

Citește și: “De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?” Reinventarea lui Kylie Jenner i-a lăsat mască pe internauți

Kylie Jenner a îmbrăcat o rochie foarte strâmtă din latex, decoltată în față și decupată și la spate, care i-a subliniat silueta tip clepsidră, cu mijloc subțire și forme voluptoase. A accesorizat doar cu o brățară și pantofi transparenți. Machiajul nu a fost unul exagerat, aceasta preferând doar un ruj maro și mascara. De cum a apărut la evenimentul care s-a ținut la un restaurant din West Hollywood, blițurile fotoreprterilor și ale curioșilor strânși la ușa localului au făcut din noapte zi.

Kylie Jenner
Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Kylie a fost pozată din toate unghiurile, iar ea s-a deplasat agale, ca o felină, prin marea de fotografi care o strigau din toate părțile.

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

Kylie Jenner
Kylie Jenner / Foto: Profimedia

La doar 26 de ani, tânăra este implicată într-o mulțime de afaceri. A făcut cei mai mulți bani din brandul de machiaje, dar speră să reușească performanțe asemănătoare și cu businessul cu cocktailuri lansat acum. La petrecere au participat și mama ei, Kris Jenner, creierul din spatele carierelor fiicelor sale, dar și sora mai mare, Khloe Kardashian. A invitat și vedete, iar actrița columbiană Sofia Vergara a răspuns prezent, însoțită de noul ei iubit.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?