'Let's Dance' 4th Show
Divertisment

Kylie Minogue arată senzațional la 52 de ani/ Getty Images

Kylie Minogue, apariție uimitoare într-o rochie cu animal print, la 52 de ani. Fanii, uimiți: ”Tu nu îmbătrânești!”

Kylie Minogue este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial și, în ciuda vârstei, ea continuă să fie o apariție demnă de invidiat, chiar și la 52 de ani.

Kylie Minogue, care n-a mai fost văzută în Londra, acolo unde trăiește, din decembrie, când s-a întors din Melbourne, Australia, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o fotografie inedită, în care și-a etalat silueta perfectă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Rebel Wilson, selfie într-un body mulat, după ce a slăbit peste 30 de kilograme

În imaginea făcută publică pe contul de Instagram, artista în vârstă de 52 de ani apare purtând o rochie cu imprimeu leopard, ce surprinde nu doar prin faptul că are mânecile bufante, ci și prin trena extravagantă. De asemenea, creația îi subliniază vedetei picioarele perfect tonifiate, dar și linia decolteului.

Evident, fotografia inedită a atins aproape 70.000 de aprecieri și i-a adus artistei numeroase comentarii: ”Ești fabuloasă!”, ”Cum de ești atât de frumoasă? Tu nu îmbătrânești.”, ”Atât de superbă!”

Citește și: Eiza González, plină de stil pe străzile dinLos Angeles. Actrița de origine mexicană și-a etalat decolteul într-un top decupat

Kylie Minogue a vândut un milion de sticle cu vin

Anul trecut, chiar în timpul pandemiei de coronavirus, Kylie Minogue și-a folosit numele pentru a lansat un brand de vinuri. Acum, însă, la aproape un an, ea a sărbătorit comercializarea unui milion de sticle.

Kylie Minogue a petrecut peste doi ani la crearea vinului împreună cu specialiștii oenologi, iar băutura lui Kylie este obținută din struguri cultivați în sudul Franței și are arome de fructe de pădure și de pomi înfloriți.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri