Rebel Wilson. Profimedia
Divertisment

Rebel Wilson. Profimedia

Rebel Wilson, selfie într-un body mulat, după ce a slăbit peste 30 de kilograme

Rebel Wilson este mândră de rezultatele pe care le-a obținut în 2020, an pe care l-a dedicat reinventării sale și sănătății. Actrița a slăbit mai bine de 30 de kilograme.

Vedeta în vârstă de 41 de ani a postat acum pe Instagram două imagini în care apare într-un body negru mulat, în timp ce se pregătea pentru noului ei proiect: „Încântătoare pe platourile de filmare” a scris ea.

Rebel a declarat anul acesta că și-a atins obiectivele pe care și le-a propus în 2020. A mâncat sănătos, a făcut sport zilnic și a reușit să dea jos kilogramele de care a dorit atât de mult să scape. 

Rebel este ocupată în această perioadă cu filmările de la „The Almond And The Seahorse”. De asemenea, lucrează și la producția TV „Pooch Perfect”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Etichete: rebel wilson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri