gala time100
Moda

Dua Lipa, Uma Thurman și Kylie Minogue, printre reginele balului la gala TIME100 / Foto: Profimedia

Gala TIME100, o celebrare a excelenței. Dua Lipa, Uma Thurman și Kylie Minogue, reginele balului

Gala TIME100 a onorat cele mai influente persoane ale momentului, într-un eveniment ce s-a ținut în New York. La petrecere au participat mulți dintre cei din clasamentul mult râvnit, precum actorii Colman Domingo, Dev Patel și Da'Vine Randolph Joy sau muzicienii Jack Antonoff, Dua Lipa și Kylie Minogue.

Actrița Taraji P. Henson a fost gazda "balului". An de an, TIME100 celebrează și aduce laolaltă personalități emblematice, lideri din diverse domenii, jurnaliști, sportivi, politicieni, oameni care fac schimbări importante în lume, celebrități din mai multe industrii și de mai multe naționalități.

Citește și: John Travolta și fiica lui de 24 de ani, la braț la o gală. Ella a moștenit ochii tatălui și delicatețea mamei pierdute prea devreme

Michael J. Fox și soția lui, Tracy, Uma Thurman, Dua Lipa și Kylie Minogue au fost printre cele mai cunoscute vedete care au pășit pe covorul roșu așternut la Lincoln Center, în NYC. 

Dua Lipa, cea care este și pe coperta numărului de anul acesta TIME100, a cântat la eveniment și a strălucit într-o rochie cu decolteu adânc în V.

Dua Lipa
Dua Lipa, la gala TIME100 / Foto: Profimedia

Uma Thurman a fost una dintre aparițiile surpriză. Actrița din "Kill Bill" a fost superbă într-o lungă rochie mov, care s-a potrivit minunat cu părul ei blond și cu pielea deschisă la culoare. A fost într-o super dispoziție și s-a întreținut minute bune cu Michael J. Fox și cu soția acestuia, alături de care a și stat la masă.

Michael J. Fox și Uma Thurman
Michael J. Fox și Uma Thurman / Foto: Profimedia

Citește și: 73 de ani doar în buletin. Jane Seymour, în rochie scurtă și cizme cowboy, la gala CMT 2024. Atitudine și un tonus de invidiat

Cântăreața Kylie Minogue apare și ea în topul de anul acesta, așa că nu putea lipsi de la gală. Pe covorul roșu a afișat un zâmbet larg și o ținută în negru și argintiu.

Kylie Minogue
Kylie Minogue, superbă la gala TIME100 / Foto: Profimedia

În GALERIA FOTO de mai jos poți admira câteva dintre ținutele serii și personalitățile care au pășit pe covorul roșu la gala TIME100.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri