Nicole Scherzinger
Divertisment

Nicole Scherzinger / Foto: Profimedia

La 44 de ani, Nicole Scherzinger arată spectaculos în costum de baie. Celebra cântăreață a atras toate privirile pe o plajă din Florida

Nicole Scherzinger a atras toate privirile în timp ce se relaxa pe o plajă din Florida. Celebra cântăreață și-a pus în evidență silueta tonifiată purtând un costum de baie îndrăzneț, demonstrând astfel încă o dată că antrenamentele în sala de fitness fac minuni. 

Cântăreața de la Pussycat Dolls, în vârstă de 44 de ani, a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, pe care l-a asortat cu un kimono. Vedeta a postat un videoclip pe contul său de Instagram, în care și-a arătat câteva mișcări de dans foarte îndrăznețe, în timp ce își etala cu mândrie formele voluptoase. 

Citește și: Sportul, dansul și alimentația o ajută să arate așa! Nicole Scherzinger, demențială în costum de baie la 44 de ani, în Barbados

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile din vacanța pe care artista și-a petrecut-o cu iubitul său Thom Evans au fost apreciate de peste 200.000 de fani, care nu au ezitat să o complimenteze cu cele mai frumoase cuvinte. 

„Ce zeiță ești”, „Acest costum de baie este foarte frumos”/ „Uimitoare”/ „Doamne, ce corp”, sunt doar câteva dintre comentariile pe utilizatorii le-au lăsat la postarea lui Nicole Scherzinger.

Cum se menține în formă Nicole Scherzinger la 44 de ani

Cântăreața de la Pussycat Dolls este recunoscută pentru faptul că se antrenează constant și are grijă de alimentația ei, rezultatele fiind vizibile.

Solista are mare grijă de siluetă. Bruneta este mai tot timpul la sală și este atentă la ce mănâncă. Pe lângă o dietă sănătoasă, fosta jurată X Factor face sală, yoga şi pilates. Artista nu exagerează cu dulciurile şi arde calorii dansând. Cu toate acestea, a mărturisit că multă vreme nu s-a simțit bine în pielea ei.

Citește și: Nicole Scherzinger, senzuală într-un costum de baie pe o plajă din Mexic. Artista arată fabulos la 43 de ani

Nicole are o relație cu jucătorul de rugby Thom Evans, pe care l-a cunoscut în octombrie 2019, când el a devenit concurent la The X Factor: Celebrity, iar ea se afla în juriu. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri