Nicole Scherzinger
Divertisment

Nicole Scherzinger, în 2018. Arată la fel și acum, cinci ani mai târziu. / Foto: Profimedia

Sportul, dansul și alimentația o ajută să arate așa! Nicole Scherzinger, demențială în costum de baie la 44 de ani, în Barbados

Are 44 de ani, a devenit cunoscută în trupa Pussycat Dolls și reușește și acum să sucească mințile bărbaților prin simpla ei apariție. Este vorba despre Nicole Scherzinger, bruneta plină de senzualitate care a încins atmosfera pe Instagram cu cele mai recente poze postate, din vacanța petrecută în Barbados.

Când nu este implicată în diverse proiecte, artista este sigur într-o vacanță. Îi plac marea, soarele și nisipul, iar costumul de baie e "uniforma" ei preferată. Într-un costum de baie multicolor din două piese, Nicole și-a arătat silueta perfectă și decolteul generos, pe o plajă din Barbados.

Citește și: Nicole Scherzinger, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Cântăreața a strălucit și la propriu, și la figurat

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Machiată, cu părul coafat în bucle lejere, Nicole părea pregătită de o ședință foto în toată regula. A avut parte de una ad-hoc, pe care a împărtășit-o cu fanii de pe Instagram, care i-au admirat și abdomenul perfect tonifiat, dar și picioarele și bronzul ciocolatiu.

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger / Foto: Instagram

Citește și: Nicole Scherzinger, senzuală într-un costum de baie pe o plajă din Mexic. Artista arată la 43 de ani

Nicole Scherzinger, dependentă de sport și mâncare sănătoasă

Cântăreața de la Pussycat Dolls este recunoscută pentru faptul că se antrenează constant și are grijă de alimentația ei, rezultatele fiind vizibile.

Solista are mare grijă de siluetă. Bruneta este mai tot timpul la sală și este atentă la ce mănâncă. Pe lângă o dietă sănătoasă, fosta jurată X Factor face sală, yoga şi pilates. Artista nu exagerează cu dulciurile şi arde calorii dansând. Cu toate acestea, a mărturisit că multă vreme nu s-a simțit bine în pielea ei.

Nicole are o relație cu jucătorul de rugby Thom Evans, pe care l-a cunoscut în octombrie 2019, când el a devenit concurent la The X Factor: Celebrity, iar ea se afla în juriu. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?